Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányotoknak mikor lövettete...

Kislányotoknak mikor lövettetek fülbevalót?

Figyelt kérdés

1 hónapon belül megszületik a kislányunk, nem tudom hogy mikor "szokás" fülbevalót rakatni nekik. És hogy működik ez a dolog? A kórházakban is lehet lövetni vagy x hetesen elviszem valahova ahol csinálnak ilyet?

Pécsiek vagyunk amúgy.

Ki milyen anyagból rakatott fülbevalót? (orvosi fém, arany stb?)

2014. szept. 17. 15:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
17%

Én is megvárom vele, amíg ő kéri. Ha nem kéri, nem lesz.

Részemről feleslegesnek tartom a nemi jellegek hangsúlyozását addig, amíg neki magától nincs erre indíttatása.

Én pl kifejezetten fiús lány voltam, csutkára felnyírt hajjal. Kamaszkoromban jött el az, hogy kicsit nőiesebb szeretnék lenni, akkor ki is lövettem a fülemet. Viszont addig minden rettentően idegesített, ami lányos. Rózsaszín, lányos ékszerek, harisnya, stb.

Évnyitóknál rám kellett térdelni, hogy rám erőltessék a rakott szoknyát, annyira ágáltam ellene.

2014. szept. 17. 16:03
 12/19 anonim ***** válasza:
48%
2,5 hónaposan vittem el (csecsemőfülbelővés) és arany fülbevalót kértem.
2014. szept. 17. 20:21
 13/19 anonim ***** válasza:
48%

A korhazban nem vallaltak,igy 3 hetes volt a lanyom,kizmetikus csinalta.

1 percet sirt,10 perc mukva mar nem is emlekezett ra.

Nem piszkalta,nem gyulladt be.

5 het mulva kicsereltuk az edesapamtol kapott koves aranyfulbevalora.

Most 8 honapos.

Ha nagy lesz es nem tetszik,majd kiveszi.

Nem az orraba rakattam karikat... Ha meg marad a helye: na bumm bele.

Ez legyen a legnagyobb gondja egesz eleteben:)

2014. szept. 17. 20:37
 14/19 Julie S ***** válasza:
22%
Mi majd akkor lovetunk fulbevalot, ha o keri. En balesetveszelyesnek tartom a fulbevalot pici korban. Sot, adott esetben kesobb is. Nekem amugy 2 eves koromban lett, mert szerettem volna.
2014. szept. 17. 21:04
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Juli miért "balesetveszélyes"?:D persze jogod van masképp latni, nekem meg jogom van azt mondani, hogy: őrületes butasaág!:)))
2014. szept. 17. 21:13
 16/19 Julie S ***** válasza:
27%
#15: Fulbevalotipustol fuggoen beleakadhat ruhaba, piszkalhatja, kijatszhatja a gyerek a fulebol (utana akar le is nyelheti), ha futkarozik szinten beleakadhat barmibe vele (karpitok, teritok, egyebek), masik gyerek is megtepheti, stb. Nekem pl alsos koromban egy magas srac taskaja sodorta ki a fulbevalom. Nehezen "kivitelezheto", megis igy sikerult. Szerencse, hogy kijott, mert konnyen leugrott a hatulja, kulonben biztos megtepte volna kicsit a fulemet. Ugyhogy meg lehet ezert mosolyogni, de voltak mar rossz tapasztalataim egyeb ekszerekkel is. Orulj neki, ha neked meg nem!
2014. szept. 17. 22:59
 17/19 anonim ***** válasza:
Egyiknek fél évesen, másiknak 1 éves korában. Orvosi fémet először, aztán pár hét múlva felváltottuk aranyra.
2014. szept. 18. 07:58
 18/19 anonim ***** válasza:
48%
Nekünk a kórházban, a hazajövetel napján szúrta be (nem lőtte) egy csecsemős nővér. Arany fülbevalót kapott. Eddig semmi gondunk nem volt vele, most 10 hónapos.
2014. szept. 18. 11:34
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Eléggé megoszlanak a vélemények, nem gondoltam volna.

Én pár hetes korában már szeretném ha lenne neki, az lenne a legjobb ha a kórházban vállalnának ilyet.

2014. szept. 19. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!