Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány tetrapelenka van otthon,...

Hány tetrapelenka van otthon, mekkora a készlet?

Figyelt kérdés
Nem pelenkázási célra, hanem szájat törölni, büfiztetni, stb.
2014. szept. 16. 23:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%
Nekem több mint 20van.. én azt tezsem a baba alá, ha a kanapén fekszik, plusz a feje alá az ágyba, a babakocsiba a mózesbe, plusz minden szobában van ha büfizne. 5-El nem tudom hogy lehet megúszni a babakorát, gondolom ti mást is használtok mellette. Amúgy ez, h teszek alá nagyon sok balesetnél jól jött, mert a kaki nem válogat, h mit koszol össze ;-)..
2014. szept. 17. 08:41
 12/17 anonim ***** válasza:
77%

Mi 10 simát vettünk és 2 ikeásat, a 2 ikeás orvoshoz járós volt, a maradék 10 elég volt bőven szájat törölni, egy ment a pelenkázóra és a feje alá is raktam eleinte de arról hamar leszoktam mert mindig maga alá gyűrte egy idő után.

A száradás nálunk ősszel macerásabb, fűtési szezonban ráraktam a radiátorra vagy a kandalló mellé teregettem őket, pikk-pakk megszáradtam, nyáron szintén.

Kb 4-5 naponta mostam őket, nem is bántam mert mindig tudtam mellé mást is tenni, pl saját holmiaimat (amik nem voltak túl koszosak) vagy a baba fehér holmiait, lepedőt stb...

Most várjuk a második babánkat, most sincs több textil pelusunk.

2014. szept. 17. 10:29
 13/17 A kérdező kommentje:

Eddig harminc volt, most vettünk még tizet...

Nagyon nyáladzik meg bukik is, úgyhogy napi 10-15 elmegy. Ahágyszor leteszem aludni, utána cserélni kell alatta, mert nagy nedves folt marad. Büfiztetésnél is jön a leve. Így is kb két naponta mosnom kell.

2014. szept. 17. 12:43
 14/17 anonim ***** válasza:

Mi is kb. 30-40-et használtunk, irdatlanul sokat bukott, és a pelenkázásokkor is szinte minden alkalommal volt baleset.

Persze most ott állnak, használaton kívül, de néha jól jön a készlet, mert mi a pelenkát is mossuk. Ezek nem olyan jó minőségűek, hogy állandóan használjam őket, de vésztartaléknak megtartottam.

2014. szept. 17. 15:18
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Tök jó, hogy aki le merte írni, hogy neki kevesebb van otthon, mint egy kisebb raktárkészlet az le lett pontozva. Attól, hogy a te babád ennyit bukik és elcseszel emiatt annyi pelenkát és minden nap mosnod kell ne ránk haragudj. Ha ennyire bukik a gyerek lehet refluxos.

Nos akkor jöhet a lepontozás. Nekem a 6 hetes lányomnak 8 fehér és 3 mintás pelusa van. Bőven elég.. A nagynak sem volt több 2 éve.

2014. szept. 17. 16:24
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem mi tud nem hasznos lenni azon, hogy leírja a választ valaki, hogy NEKI mennyi van. Mindenkinek más a szokása, mi abban a baj, hogy lepedőn alszik a gyerekem, törölközővel törlöm, és nem textilpeluson pelenkázom?
2014. szept. 17. 21:13
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is le lettem pontozva pedig én azt írtam, h több mint 20van, de az se.elég, látod :-D..
2014. szept. 18. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!