Hány tetrapelenka van otthon, mekkora a készlet?
Mi 10 simát vettünk és 2 ikeásat, a 2 ikeás orvoshoz járós volt, a maradék 10 elég volt bőven szájat törölni, egy ment a pelenkázóra és a feje alá is raktam eleinte de arról hamar leszoktam mert mindig maga alá gyűrte egy idő után.
A száradás nálunk ősszel macerásabb, fűtési szezonban ráraktam a radiátorra vagy a kandalló mellé teregettem őket, pikk-pakk megszáradtam, nyáron szintén.
Kb 4-5 naponta mostam őket, nem is bántam mert mindig tudtam mellé mást is tenni, pl saját holmiaimat (amik nem voltak túl koszosak) vagy a baba fehér holmiait, lepedőt stb...
Most várjuk a második babánkat, most sincs több textil pelusunk.
Eddig harminc volt, most vettünk még tizet...
Nagyon nyáladzik meg bukik is, úgyhogy napi 10-15 elmegy. Ahágyszor leteszem aludni, utána cserélni kell alatta, mert nagy nedves folt marad. Büfiztetésnél is jön a leve. Így is kb két naponta mosnom kell.
Mi is kb. 30-40-et használtunk, irdatlanul sokat bukott, és a pelenkázásokkor is szinte minden alkalommal volt baleset.
Persze most ott állnak, használaton kívül, de néha jól jön a készlet, mert mi a pelenkát is mossuk. Ezek nem olyan jó minőségűek, hogy állandóan használjam őket, de vésztartaléknak megtartottam.
Tök jó, hogy aki le merte írni, hogy neki kevesebb van otthon, mint egy kisebb raktárkészlet az le lett pontozva. Attól, hogy a te babád ennyit bukik és elcseszel emiatt annyi pelenkát és minden nap mosnod kell ne ránk haragudj. Ha ennyire bukik a gyerek lehet refluxos.
Nos akkor jöhet a lepontozás. Nekem a 6 hetes lányomnak 8 fehér és 3 mintás pelusa van. Bőven elég.. A nagynak sem volt több 2 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!