Két hetes, 3020gr-os, csak tápszeres babának mennyi a napi adagja?
Szia!
Az én kisfiam 11 hetes és ő is többet eszik az előírt adagnál.Sokat sírt, mire rájöttem hogy kevés neki 6 hetes korában a napi adagja.Azóta többet adok, nem hasfájós és sokkal nyugodtabb.Én nem értek egyet ezzel a szorzós módszerrel,nekünk sem egyforma az étvágyunk.Szerintem adjál nyugodtan neki annyit
Szia! Szerintem nem lehet túletetni, a babó tudja mennyi kell neki, a felesleg úgyis kijön. kb.80-90ml 6-7X esznek ebben a korban.
Jó babázást!
Szia! Lehet többet adni, de ne túl sokkal! Az mégse jó, ha sír a baba, mert éhes! A második kérdésedre a válasz igen, mert ha a kakija zöld, akkor túl van etetve! Én amióta nem 3 óránként etetem a babámat,azóta nem zöld!
11 hetes kislány anyukája
nem zöld a kakija.szép sárga.mintha salakos lenne .
akkor én adok neki 80-90ml.ezek szerint az nem sok.jó étvágya van
:D
Sziasztok!
5. válaszolónak írom, hogy a gyermekorvos mondta, ha a kakija zöld, akkor folyamatosan dolgozik a baba epéje, vagyis szerintem ez egyenlő a túl etetéssel!! Kérdezd meg a gyermekorvosodat, nem fontos nekem hinned!
A kérdező, meg akkor nyugodtan adjál neki többet, ha kéri, ne sírjon az éhség miatt!
11 hetes kislány anyukája
köszi szépen mindenkinek.
ma meg pont nincs nagy étvágya.úgy látszik ez ilyen válzozó
:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!