Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Két hetes, 3020gr-os, csak...

Két hetes, 3020gr-os, csak tápszeres babának mennyi a napi adagja?

Figyelt kérdés
a doki szerint testsúly x 150ml.ez úgy 450ml egy nap, 6etetéssel, 75ml etetésenként.az én kisfiam 80-90ml-eket eszik, napi 6x.( ez napi 480- 540ml )de így is van hogy éhes.túl lehet etetni a babát?
2008. aug. 9. 10:14
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kisfiam 11 hetes és ő is többet eszik az előírt adagnál.Sokat sírt, mire rájöttem hogy kevés neki 6 hetes korában a napi adagja.Azóta többet adok, nem hasfájós és sokkal nyugodtabb.Én nem értek egyet ezzel a szorzós módszerrel,nekünk sem egyforma az étvágyunk.Szerintem adjál nyugodtan neki annyit

2008. aug. 9. 10:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia.Hát én nem hiszek ebben a túl etetésben bár már én is hallottam róla .Az én fiam 100mlt evett kétóránként úgy hogy ivott is közben .Nekünk 4 hét 4 doboz tápszer volt.Semmi baja most 1 éves de 5 etetést is megcsinál egy nap és az éjszakárol ne is beszéljünk.
2008. aug. 9. 10:39
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem nem lehet túletetni, a babó tudja mennyi kell neki, a felesleg úgyis kijön. kb.80-90ml 6-7X esznek ebben a korban.

Jó babázást!

2008. aug. 9. 10:41
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia! Lehet többet adni, de ne túl sokkal! Az mégse jó, ha sír a baba, mert éhes! A második kérdésedre a válasz igen, mert ha a kakija zöld, akkor túl van etetve! Én amióta nem 3 óránként etetem a babámat,azóta nem zöld!

11 hetes kislány anyukája

2008. aug. 9. 10:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Egy tápszeres babának mindig zöld a kakija, nem? Mert nekem mindennap az. Akkor én mindennap túletetném? Pedig sztem nem eszik sokat.
2008. aug. 9. 12:02
 6/9 A kérdező kommentje:

nem zöld a kakija.szép sárga.mintha salakos lenne .

akkor én adok neki 80-90ml.ezek szerint az nem sok.jó étvágya van

:D

2008. aug. 9. 17:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

5. válaszolónak írom, hogy a gyermekorvos mondta, ha a kakija zöld, akkor folyamatosan dolgozik a baba epéje, vagyis szerintem ez egyenlő a túl etetéssel!! Kérdezd meg a gyermekorvosodat, nem fontos nekem hinned!

A kérdező, meg akkor nyugodtan adjál neki többet, ha kéri, ne sírjon az éhség miatt!

11 hetes kislány anyukája

2008. aug. 9. 17:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a zöld kaki a tápszeres babáknál normális, nem túletetéstől van, hanem a hypoallergén tápok sajátja, a tápszeres dobozra is rá van írva!!!! Egyébként szerintem jó az amit adsz neki, én mindig úgy csináltam, hogy sokkal azért ne lépjem túl, mert az sem túl jó. Arra figyelj, hogy 2-2,5 óránál gyakrabban ne etesd, mert a tápszer lassabban emésztődik az anyatejnél és esetleg pocakfájós lehet a baba! 12 hetes kislány anyukája.
2008. aug. 9. 18:24
 9/9 A kérdező kommentje:

köszi szépen mindenkinek.

ma meg pont nincs nagy étvágya.úgy látszik ez ilyen válzozó

:S

2008. aug. 10. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!