Bocs ha nem jó helyre írom de talán itt válaszolnak a legtöbben! Miért zavarja az embereket ha egy anyuka festi a körmeit és minimális sminket tesz fel?
miből gondolod hogy zavar ez bárkit is?
1-1 embert talán, de azokat minden zavarja, de a többségének semmi baja nincs az izléses sminkkel és lakkal.
volt rossz élményed agy mért kérdezed?
Nekem 4 gyermekem van, minden nap kisminkelem magam egy kicsit, festem a körmöm, hajam, plusz a hajam is mindig ki van vasalva. Nekem sokszor beszóltak már, de csak irigységből. Miért baj, ha 27 évesen tetszeni akarok a páromnak, és hogy lestrapált anyagépnél több szeretnék lenni?
Ne foglalkozz másokkal! Úgy élj, ahogy Neked jó, mert csak akkor leszel boldog!
Megint egy kérédés, amit nem értek. Én miért nem találkozok ilyennel? Nekem még seni nem tette szóvá, hogy minek festem magam. Sőt, anyósom azt jegyzi meg, ha nem, mert véleménye szerint nagyon jól áll egy kis smink nekem.
A szememet minden nap kifestem, mert különben úgy nézek ki mint egy zombi. :) Alapózó és pirosító, ha nagyon ráérek sminkelgetni. A körmeimet ritkábban festem, de annak az az oka, hogy türelmetlen vagyok, nem bírom kivárni, míg megszárad. :)
A környezetemben lévő anyukák szinte mindegyike sminkel és festi a körmét. Sőt! Még olyan is van, akinek műkörme van! Na ez ám a pofátlanság!! :)
Egyébként amióta szültem, azóta érzem magam igazi nőnek. Végre rátaláltam a stílusomra, sokkal jobban érzem magam a bőrömben amióta anya lettem. Igaz most mont nem, mert 29 hetes vagyok a tesóval és a lélegzetvétel is fáj :), de azért a sminket felteszem reggel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!