Miért jobb a tápszer mint a rendes étel?
Fiatal kezdő anyuka vagyok, most olvasgatom a dolgokat, hogy is lesz majd, de megdöbbenve látom, hogy nagyon sokáig tápszert adnak az anyukák a babáknak a rendes étel helyett! Ez miért jó?
Azt hittem a természet úgy oldja meg, hogy ha elfogy az anyatej, a baba szervezete zöldségeket, gyümölcsöket, húsokat kíván!
Szia!
Van abban igazság, amit írsz, de mégsem így van. A babának szüksége van a tej alapú táplálékra, ha azt nem kapja anyatejből, máshogyan kell pótolni, mivel a tehén és egyéb állati tejről ilyen-olyan kutatások bebizonyították, hogy még sem olyan jók a nagyon csöpp szervezetnek, ezért kell tápszerhez nyúlni. Arról nem is beszélve, hogy van olyan amikor egyik nap még van anyatej, másnap nincs: nem lehet egyből leterhelni a szervezetét gyümölccsel, zöldséggel, hússal, kell valami átmenet.
annyira unalmas már naponta többször ugyanaz a kérdés....
gyanítom, ugyanaz az ember teszi fel, vagy inkább egy unatkozó, kötözködő gyerek.
ennyire tudatlan nem lehet egy anyuka, mint amilyennek te mutatod magad.
utolsó válaszoló: Te úgy születtél gondolom, hogy tudod... nem találtam a kérdésemre meg a választ ezért feltettem! Inkább ne válaszoltál volna...
A többieknek köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!