Mik a tapasztalatok a Dévénytornával kapcsola4ban?
Én nagyon szkeptikus voltam a Dévény módszerrel kapcsolatban, mindig azt gondoltam, hogy megszépítik a történeteket, nincs ilyen gyors javulás amiről sokan mesélnek.
Aztán a 3. babánk koraszülött lett, más egyéb problémák mellett izomtónus problémákkal. 7 hónaposan állt neki forogni, 8,5 hónaposan kezdett kúszni, de a jobb oldalát nem használta. 9 hónaposan elvittem Dévényes szakemberhez. Az első alkalom után másnap a kislányom felült, 3 nap múlva elkezdett kutyázni majd 2 nap múlva mászni. A 2. kezelés után pár nappal kapaszkodva, egyedül felállt.2 hónapig jártunk, heti 1 alkalommal. Most 11,5 hónapos a kiscsaj. Gyönyörűen, szabályosan mászik, használja a jobb oldalát is, bútorok mellett kapaszkodva lépeget, két kezét fogva sétál, egyedül megáll 15-20 mp-ig.
Csak ajánlani tudom a módszert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!