11 hónapos kisfiam nagyon hasfájós még mindig, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Jövő hónapba lesz 1 éves a fiam.Még mindig nagyon hasfájós. Éjszaka vagn hogy 15-30 percenként fel kel és sír.Ilyenkor nagyon látszik rajta hogy a hasa fáj,mert hasra fordul és húzza fel a lábait,meg nagyokat pukizik. Mit lehet ennyi idős korba letti? Mindent kipróbáltam már (Grip Water,stb stbb stb) Kérlek segítsetek.Van erre valami megoldás lassan 1 éves babának?2010. jan. 19. 14:39
1/5 anonim válasza:
Normafloret próbáltad?Az én fiam hasmenéses lett-plusz hasfájós-antibiotikum kúra után,és pillanatok alatt rendbehozta.
2/5 anonim válasza:
Első vagyok,eszembe jutott még,h nem allergiás esetleg?Pl a tejallergia mindkét formája okozhat ilyen panaszokat,de talán mi más ételre,amit még eddig nem vettél észre.
3/5 A kérdező kommentje:
Szia!Nem próbáltam még a normaflor-t receptre lehet kapni? Nem tudom hogy alegriás-e.Nem vettem észre hogy eggyes ételeknél jobban fájt volna neki.Naggyából minden este uygen úgy viselkedik.Hogy lehet kideríteni hogy alergiás? Orvos meg tudja mondani?
2010. jan. 19. 14:54
4/5 anonim válasza:
az én kisfiam is hasfájós volt,csináltattunk neki allergia tesztet,kiderült,hogy tejcukorérzékeny,ettől volt a rettenetes hasfájás.
Egy próbát megér kideríteni,hogy ettől van e.
Ha igen,akkor van rá megoldás és a hasfájást elvágják.
5/5 anonim válasza:
Első vagyok.Normaflore recept nélkül kapható,tulajdonképpen a bélflórát rakja rendbe.
Tejallergiát meg tudod nézni,h pár napig nem adsz neki semmiféle tejes ételt-nagyon kell figyelni,mert rengeteg mindenben van-,és ha csillapodik a hasfájás,akkor valószínű az allergia.De mindenképpen érdemes felveti a gyerekorvosnak egy allergiavizsgálat lehetőségét,ő ad beutalót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!