Mit vegyek a 2 éves fiam szülinapjára? Rengeteg játéka van!
Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 14:10
1/5 anonim válasza:
az én keresztgyerekeim most voltak nemrég 2 évesek, én sem akartam nekik játékot venni, ezért vettem nekik kutyusos mamuszt, nagyon szeretik, abban akarnak aludni meg fürdeni is.
vagy vehetsz trambulint (gyerek méretben), a szülőktől azt kapták, mert nem lehet őket lefárasztani.
2/5 anonim válasza:
Szerintem vidd el valahová, csak kettesben menjetek (vagy persze apával együtt hármasban), amit élvezne, és időigényes, és csak vele eltöltötök egy napot, kedvenc kaját eszitek, arra biztos emlékezni fog. Biztos van valami, amire vágyik, de ezt Neked kell tudnod. (Közlekedési múzeum pl. télen is jó, szomszéd fiúk oda vannak érte, nekem lányaim vannak... :o)
4/5 anonim válasza:
Esetleg valami neki való társasjátékot, játékboltban már mutattak nekem néhányat, amit ilyen korúak már tudnak játszani, persze a szülőkkel együtt. Vagy térbeli meséskönyvet.
5/5 anonim válasza:
kuckó amit össze kell rakni, nem tudom hogyan hívják pontosan. de rendesen van ablaka ajtaja, ő bele is fér rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!