Ha a munkahelyem TB kifizetőhely, május végén szültem, szülés után vettem ki a szülési szabit, nem kellett volna, hogy lejárjon már a Tgyásom?
Szia!
Az én munkahelyemen azt mondták,ha nem mentem volna be,akkor kiküldik a nyomtatványokat.
Elméletileg 1-2 héttel a TGYÁS lejárta előtt kellene már intézni a GYED-et.
A tgyás 168 nap.
Március 8-án szültem és augusztus 22-én járt le.
Nekem kifizetőhely a munkahelyem, már előtte értesítettek, mielőtt lejárt volna a tgyás.
Amúgy a gyedet papíron is kérni kell.
Nked valamikor októbeber vég felé járt le a tgyás.
Érdekes. Én is úgy tudtam, hogy kell kitölteni igénylést a Gyed-hez, de semmit nem kaptam, ellátást pedig kapok. Nemtudom, hogy mit, mert ugye a folyószla kivonaton csak annyi van, hogy munkabér átutalás.
Köszönöm a válaszokat, felhívom őket. Még az adójóváírásos papírt sem kaptam meg, meg semmit, amit ilyenkor kellene.
Szia!
Nekem ezt úgy intézték, hogy amikor a TGYÁS-hoz kaptam a papírokat, akkor a GYED-est is elküldte az irodás. Kitöltöttem amit kért, a többit pedig Ő intézte, beírta amit kellett. Folyamatosan kaptam a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!