Csőrös pohárból itathatom 5,5 hónapos babámat?
Nem tudom miért nem szerette a tescosat, hiába kérdeztem tőle nem válaszolt... :o))
Az aventesnek vékonyabb a csőre, külön forgatható a fogantyúja, a tommee meg nem levegősen engedi, hanem mintha pohár lenne. Azt hiszem ennyi a különbség. Nálunk nem zavarta meg a szopit, sajnos nemrég fogyott el a tejem a mensi miatt. Most 11hónapos múlt.
A lányom 6 hónaposan kezdett kóstolgatni.
Előtte volt cumisüveg, cici, meg pohár. AZtán a cumisüveget el is vettem tőle, lett belőle csőrös pohár is kész.
Azonban azt vettem észre, hogy abból pár hétig nem tudott rendesen inni. Ahogy megtanult majdnem egyedül inni pohárból (mármint kortyol, eltolja a poharat, meg odahúzza magához), úgy tanult meg inni a csőrös pohárból is.
Én úgy csinálom, hogy nappal pohár van, csőröst akkor használunk, ha nem vagyunk otthon (pl.autóban), vagy éjjel, ha szomjas.
Így nappal nincs nyivákolás érte.
utolsó vagyok
Ja, Aventes csőrt vettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!