Ti babáitok is nyügösek ma? Mennyi idős?
én mindig nézem ált melyik fog aktuális hogy jönni fog és mivel mindig nyáladzik, tehát lassan bújik is, már előre vettem gélt kenegetni, masszírozni vele az ínyét és még "harapdálja" is mindig(fülttisztító pálcikával viszem fel neki, dörzsölgetem finoman)szóval tetszik is neki ez a fél perces(?)játék.
az első kettő ki is jött, áttörte az ínyt, csak azt vettem észre hogy recésen fehérlenek, mert azon kívül, hogy a kezét harapdálta és a napi pár liter :) nyálon kívül, semmi egyéb jel nem volt
szóval javaslom
Dologel a neve
Aranyos vagy, köszönöm! Van egy gélünk (talán ugyanez), megpróbálom masszírozni neki. 7 hónapja nyáladzik napi több litert. A doktornéni szerint még nincsenek célegyenesben a fogak :(
Amikor hajnalban felébred és csak szenvedve nyűglődik (4-5 körül) akkor is masszíroznád neki? Félek, hogy ha ilyet teszek nagyon felébresztem, és nem alszik vissza, de enélkül néha visszaalszik. Ezelőtt mint a svájci óra olyan volt. Átalussza egyébként az éjszakát.
Bár nagyokat pukizik (nehézségek árán), és húzza a lábát mikor felsír hajnalban, pedig semmi gond az emésztéssel, ezért gondoltam, hogy nem a foga..
de az is lehet, hogy nőnek az igényei arra is figyelj, lehet éhesebb. csak írtam.
ami a masszírozást illeti általában én nem ügyeltem arra, hogy most mikor, hányszor, hanem amikor eszembe jutott "fogmosás után" tehát bukás, büfi, szájecsetelés után elalvások előtt néha arra a nagy baba fülttisztítóra nyomok körbe a végére, olyan szívesen rágcsálgatja, meg szopogatja, sajnos a rágókákkal olyan szerencsétlen, megfogja de a szájába úgy tartja hogy be sem tudja venni, de a te babád 9 hónaposan lehet el tud rágcsálgatni zselés hűtőrágókákat estleg, mert ám viszkethet is nekik és egyfolytában, folyamatosan, akár már 9 hónapja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!