Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Terhesség, szülés óta azt...

Terhesség, szülés óta azt vettem észre, hogy nagyon érzékeny lett a bőröm. Más is tapasztalt hasonlót?

Figyelt kérdés
például tusoláskor,vagy ha megvakarom magam,nagyon kipirosodik foltokban...vajon ez már így marad?
2010. jan. 18. 21:57
 1/3 anonim ***** válasza:
A hasadon? Mert nekem a hasam meg tök érzéketlen lett, alig érzek ott valamit. Mondjuk nekem nagyon ki is nyúlt, hármasikreim vannak. Mikor szültél? Szülés után 1-2 hónapig még nekem is érzékeny volt nagyon, de csak a hasam. A legrosszabb az volt, amikor pelenkázáskor jól hasba rúgtak. (még a császár miatt is)
2010. jan. 18. 22:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nagyon száraz lett.Azelőtt nem kellett használnom arckrémet, vagy kézkrémet csak néha, most meg rendszeresen, mert nagyon száraz.

2010. jan. 19. 11:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Az enyém is szárazabb lett a testemen, az arcomon meg hol hámlik, olyan száraz, hol meg tele vagyok pattanásszerűekkel. Még szoptatok, de gondolom a terhesség okozta hormonháztartás felborulása okozza.
2010. jan. 19. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!