Este mikor rakjátok le aludni a babátokat? Honnan látjátok hogy mikor jön el az idö mikor tényleg fáradt és aludni is akar?
Szia, az én lányom is 6 hónapos. Este 6 után már nagyon nyűgös, ő is dörzsöli a szemét, szopja az ujját, és a vállamba van bújva, akkorra itthon kell lenni bárhol is vagyunk. 6-7-ig meztelenkedik, játék van, meg babamasszázs minden este. 7-kor fürdik, utána eszik, majd még egy kis játék, aztán fél nyolc után megint szopik, még megtömi a kis bendőjét, meg el is lazul, és legkésőbb 8-kor alszik. Nem a kezemben alszik el, hanem le kell raknom a kiságyba, és magától alszik el. Ez így van 3 hónapos kora óta.
Szerintem már annyira fáradt estére, hogy azért nem bír elaludni.
Az én lányom dettó ugyan ez, reggel általában 6-kor kel, ma aludt 10-11:30-ig, utána 13-13:30-ig, majd 15-15:30-ig, és itt ki is fulladt az alvás.
Délután pedig tényleg nyűglődött, próbáltam altatni még, de semmi nem használt.Van amikor még öt után alszik egy fél órát, és akkor van kipihenve, de ez az esetek 95 %-ában nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!