Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elvalnal 6 honapos kisbabaval...

Elvalnal 6 honapos kisbabaval ha mar nem szeretned az apjat?

Figyelt kérdés
Nem reszletezem hogy miket csinal,de keptelenseg vele együtt elni.Anyagilag meg tudom engedni hogy elvaljak.MAr ezerszer probaltam vele beszelni nem valtoztat.Csak nagyon nehez az hogy egy ekkora baba mellett bemenni a birosagra ,nagyon nehez ezt megtenni.
2014. szept. 11. 17:46
 1/9 anonim ***** válasza:
20%
Ha nem szereted az apját, nehéz vele együtt élni, akkor minek kellett a gyerek:
2014. szept. 11. 17:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Húúú, hàt ez nagyon nehéz. Ha már úgy érzed hogy ez a helyzet biztos nem fog javulni, akkor lehet hogy jobb még most túlesni rajta, mint mikor màr nagyobb a baba és fel is fogja hogy mi történik körülötte. De ebbe tényleg nehéz tanácsot adni hisz nem làtunk bele az életetekbe.
2014. szept. 11. 17:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom ez hihetetlen hogy rögtön tamadni kell.Nyilvan elötte szerettem söt imadtam ha nem akkor nem lett volna gyerek.Közben terhes voltam megvaltozott a felem valo viszonyulasa,es azota csinalt olyan dolgokat amiket nem tudok megbocsatani.De hogy erre magadtol nem jöttel ra.....undoritonak tartom hogy egy szar helyzetben levö emberbe meg belerugsz.Remelem egyszer te is ebbe a helyzetbe kerülsz kedves 1.valaszolo hogy önhibadon kivül bantanak es kenytelen vagy elvalni.akkor majd rajössz hogy milyen ember is vagy te.Negativ kommentek mostantol legyszi kimeljenek.
2014. szept. 11. 17:54
 4/9 A kérdező kommentje:
kedves2-es.igen ezerszer probaltam vele beszelni de nem valtoztat.igen szerintem is egyszerübb meg most amig pici a baba es nem tudja mi törtenik.utana neki is nehezebb lesz.nugy viselkedik velem mint a kapcajaval.nem tisztel.agressziv.nekem ez mar nem szerelem.hogy miert valtozott meg en is keresem a valaszt.beszelgetni nem hajlando.
2014. szept. 11. 18:00
 5/9 anonim ***** válasza:
38%

#3 Ezekkel a jókivánságokkal Te sem vagy kulonb mint az első válaszolo,remélem ez azért feltűnt....

A másik meg.

Van egy nadrágom,de felvéve nagyon gányul néz ki rajtam. Próbálatm csinos fölsővel párositani,de még mindig okádnj való az egész. Nemtudom mit csináljak. Nagyon drága volt,de irto ronda,nemtudom kiobjam e vagy mi legyen?

Na!? Szádba adva a szavakat mit válaszolnál? Tok egyetrelmu hogy el akarsz válni,már mindent kipróbáltál (csinos fölsővel is probáltad),de mégse kell,még se jó. Ne kérdezz olyat amire tudod a választ,pláne hogy perdöntő tényeket nem.osztasz meg. Én is csak azt irtam hogy ronda a nadrág,de hogy mitol tartom rondának már nem.

2014. szept. 11. 18:12
 6/9 A kérdező kommentje:
kedves utolso.teljesen igazad van.nem akarok olyan szintre süllyedni mint az elsö valaszolo.csak bosszant hogy azt gondolja annyira hülye vagyok hogy olyannak szülök akit nem szeretek.na mindegy.nem tudom olvastad e amit utoljara irtam.rettentöen csunyan beszel velem vagyis inkabb kiabal ha valami nem tetszik neki.nem tisztel szerintem a kutyajaval szebben banik.kiabal agressziv es karomkodik elmond mindennek.es ennek olyan banalis okai vannak mint pl.kiboritom az edesitöt.nem tudom megvaltozott minden.mivel ö ilyen lett velem kiszerettem belöle.aki igy beszel velem ahhoz nem tudok odabujni.
2014. szept. 11. 18:26
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Hány évesek vagytok?

Magabol kiindulva két féle kép tudok bunko lenni.

1.Mikor fusztralt vagyok (pl.:munkahely) es az élő fába is belekötök,ha nem ugy van ahogy en karom, vagy ha valami nem tetszik.

Ekkor egy ideig durrogok (1,2 óra vagy 1,2nap),de aztán megenyhulok és megy minden tovább normálisan.

2.Annyira elegem van valakiből hogy nem érdekel ha bunkonk talál.Sőt ráteszek még hét lapáttal,had szokja a jómodorom. Ekkor a végletekig elmegyek. Le van tojva minden,semmi nem érdel, nem lehet meggyőzni semmirol,elhatároztam valmit,akkor az ugy lesz. Ha ez azt jelenti h kiutálom az életemből,akkor azt.

Na már most,ez Én vagyok. Ès az utobbi csak kétszer fordult elő eddig.

Lehet h nincs minden rendbe a munkahelyén,lehet hogy szivatják,fáradt,közben oda csöppent a baba,most már nem csak Don Juan szerepe van hanem Apa is. Ezzel is meg kell küzdenie,feldolgozni, s mindeközben még irányodba is meg kell felelnie.Ez lehet sok neki. Lehet h a munkahelyén felk*****ák az agyát,hazajön, csak nyugalmat kar,de gyerek üvöltesre jon haza,aztán lehet te is csipsz belé egyet kettőt (pl.:trgnap este mondtam h rakjal ki penzt mert kell venni x.y-t,de már megint elfelejtetted) na és habár ez neked egy megjegyzés,nála ez volt az utolso csepp. Aztán ordit,Te is felszivod magad. Ő egy ido utan lenyugszik, várná esetleg a közeledésed,de te még midig fortyogsz. Akkor őt megint elkpja a feszültség. Ezzel megy másnap dolgozni majd ott megkapja a szokásos adagját a streszből,majd haza, esetleg Te még mindig neheztelsz,igy beszolsz valamit,mire ő megint robban....

Ha már tobb eve egyutt vagytok es csak most kezdett el "kiabalni",nagyo. jo a kapxsolatotok....mi 7,5eve vagyunk egyutt es én havonta rendezek szájkaratét XD

2014. szept. 11. 18:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen, el!

Hogy miért? Az jobb, ha egy pici baba, akinek nyugalomra, békére, kiegyensúlyozott életre van szüksége, az nem kapja meg? Nem!

És mi a nehéz? A bíróságra nem naponta kell bemenni, és nem is állandó jelleggel és nem is kell egész nap ott ülni. Arra a kis időre meg esetleg rá lehet bízni a picit nagyszülőre, testvérrel, barátra, szomszédra, bárkire, akiben megbízol.

Nekem rendszeresen orvosi kivizsgálásokra kellett járnom, műtöttek is, amikor a kisfiam még csak 2-3 hónapos volt, és volt olyan, hogy órákat ott kellett ülnöm, havi több alkalommal. Megoldottam.

2014. szept. 11. 18:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Mi úgy költöztünk külön, hogy 6 hónapos terhes voltam. Rengeteget veszekedtünk, martuk egymást. Azóta sokkal jobb. Nem mondom, hogy nem hiányzik, mert de, sőt azt se tudom mondani, hogy már nem szeretem. Csak egyszerűen nem tudunk együtt élni. A kisfiam most 4 hónapos. Boldog, kiegyensúlyozott. Az apja mindennap jön hozzá, imádják egymást. Mi pedig nem veszekszünk. Igaz, azóta sem váltunk el. Nem tagadom, piszok nehéz egyedül nevelni, de nyugodt vagyok, nincsenek balhék, a fiamnak jobb így, ebben biztos vagyok.

Mi lenne, ha egyelőre csak szétköltöznétek?

2014. szept. 13. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!