Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megint estére lázasodott be a...

Megint estére lázasodott be a babám. Más is járt így?

Figyelt kérdés
Tegnap is meg ma is estére lett lázas, egész nap semmi baja nem volt. Mi baja lehet?
2010. jan. 18. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy még csak lappang benne valami...Nem voltatok ma dokinál,hogy tegnap este lázas volt?
2010. jan. 18. 19:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Általában a babák délután és este lázasak. Olyankor már nyűgösebbek, fáradtabbak. Mennyi idős a babád és mennyi volt a láza?

2010. jan. 18. 19:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is azt mondta egyszer az orvos, hogy estére mindenkinek magasabb a hője normálisan is. Persze nem lázasak vagyunk este csak alapból mondjuk egy fél fokkal magasabb mint napközben.
2010. jan. 18. 21:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem voltunk,mert reggelre lement a láza, és nagyon jó kedve is volt egész nap, úgy tűnt kutya baja, de aztán este fele már láttam,hogy na itt megint baj lesz. 10 hós és tegnap 38,5 volt, ma csak 37,1 de mostmár holnap irány a doki.
2010. jan. 18. 21:47
 5/7 anonim ***** válasza:
A 37,1 nem láz. Mégcsak nem is hőemelkedés. Nem akarlak elriasztani, de ha más baja nincs akkor az orvos sem tud mit mondani. A dokik azt mondják, hogy ha csak láz van csak akkor kell vinni, ha 3 napnál tovább tart.
2010. jan. 18. 22:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Hajnalra már 39,2 volt. Hát én elviszem dokihoz mert én tanácstalan vagyok.
2010. jan. 19. 11:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Na, voltunk dokinál, kiderült hogy megfázott. Piros volt a kis torka. Nem gondoltam, hogy ez a baja, mert nem volt semmi megfázásos tünete.
2010. jan. 19. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!