Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem ide illő, de úgy gondolom...

Nem ide illő, de úgy gondolom érettebb emberek olvassák ezt a kategóriát. Csak szerintem beteges, hogy egy apának merevedése van a babája etetése közben? (bőv lent. )

Figyelt kérdés
Nekem ez nagyon fontos és megrázó, kérlek értelmes gondolatokat írjatok..6 hónapos a fiúnk, és két nagy párnát egymásra szoktunk tenni, és így féloldalasan fekszik rajtuk , úgy szoktuk etetni, a lábai pedig az ölünkben van ilyenkor. Tegnap az apja etette, én pedig ültem mellettük..Odanéztem, és láttam, hogy merevedése van..megkérdeztem, mitől. Azt mondta tőlem.. Erre én: hazudsz, rám se néztél, végig a gyerekre koncentráltál. Azt mondta, hogy elmondja, de ki fogom nevetni..elő SZOKOTT fordulni, hogy miközben eteti a gyereket, a kis lábaival a péniszét "gyűri" (gondolom ismerős minden anyának, hogy a gyerek nem mindig marad mozdulatlan etetés közben) és ez rá így, izgatóan hat, és feláll neki..kb. majdnem összeestem, kétségbe vagyok esve.. szerintetek túlreagálom, vagy ez tényleg beteges? Köszi az értelmes válaszokat..
2014. szept. 10. 10:50
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
66%
Ez nagyon durva. Nagyon vigyázz a kisfiadra, egy normális ember másképp helyezkedne és vigyázna arra, hogy legközelebb ne forduljon elő. Nem is tudom, hogy mi lenne a helyes megoldás. Akit izgalomba hoznak a gyermekek az nem fog megváltozni egy beszélgetéssel. Soha ne hagyd őket kettesben, egy életre tönkreteheti a kisfiadat, ha ez folytatódni fog.
2014. szept. 10. 16:17
 32/40 anonim ***** válasza:
84%
Durva és nem természetes. Nem azért, mert megtörtént, hanem azért meg hagyta rendszeressé válni. Figyelj rájuk nagyon. :(
2014. szept. 11. 11:05
 33/40 Szilvi01 ***** válasza:
83%
Ez nagyon beteges, én a helyedben nem hagynám egyedül a gyereket az apjával. Sajnállak kérdező, nekem is fiam van, de ha a párom ezt csinálná én azonnal kiadnám az útját.
2014. szept. 11. 12:49
 34/40 anonim ***** válasza:
80%

30as válaszoló írta: "férjem soha nem játszott, vicceskedett, pakolászta a fiunk fütyijét!!!"

Én láttam ilyet a tágabb családunkban, de nem pedofil nálunk senki, csak szerintük ez vicces. Én sem nem tartom annak, és lövésem nincs nekik miért az.

A konkrét kérdésre válaszolva, szerintem is gáz. Beszéld meg vele, kíváncsi vagyok mit mond, vagy mit hoz fel mentségnek. Abból úgyis tudni fogod, hogy mi a következő lépés. És ahogy a többiek írták vigyázz nagyon a gyerekre, mert tökreteheti egy rossz döntés az életét. :(

2014. szept. 11. 14:43
 35/40 anonim ***** válasza:
42%
Ahhoz a válaszadóhoz csatlakozom, aki azt írta, hogy nem kell túllihegni a dolgot. A nemi izgalom és aktus során a szimpatikus és paraszimpatikus idegrendszer (ezt remélhetőleg sokaknak tanították, legalább a középiskolában) is izgalomba jön. A dolog fordítva is igaz, a szimpatikus és paraszimpatikus rendszert érő nem nemi tartalmú ingerek a pénisz izgalmát (a vérellátás fokozódását) képesek előidézni. Gondoljon mindenki arra, hogy a birkózóknál megszokott a merev állapotú nemiszerv látványa a trikó alatt. Vagy hogy verseny előtti este nem véletlenül van sportolóknál orgiába hajló együttlét, ami egyáltalán nem egy másik fél okozta "tiszta, szűzies szerelmi gerjedelem", hanem egyszerűen csak a magas adrenalin szint által létrehozott élettani állapot következménye. Hasonló igaz ritka esetben a csecsemő és apja közötti kapcsolatra. Arra nem gondol a kérdező, vagy nem tudja és az elítélő válaszadók sem tudják, hogy a csecsemőt szoptató anyákban az emlőbimbó szopás alatti izgatása oxitocint termel, ami izomösszehúzó hatással van nemcsak az emlő megfelelő szöveteire, hanem a méhizomzatra és a csikló körüli területre is. Emiatt szoptatás alatt nem ritka az anyák orgazmusa (hacsak nem harap erősen a csecsemő!). Mindez természetes történés. Azaz az egész szoptatás is tele van nemi izgalmat kiváltó történéssel.
2014. szept. 21. 16:40
 36/40 anonim ***** válasza:
44%
Szoptatástól orgazmus. Aha. Gyere ki a könyvtárból, vár a való élet.
2014. szept. 22. 08:47
 37/40 anonim ***** válasza:
60%

35. válaszoló azt azért elárulnád, hogy miért termelődik adrenalin abban az apában aki eteti a saját fiát? Amúgy , ha már a szoptató anyát hoztad fel példának bár szerintem nincs olyan nő akinél orgazmust okoz...) a baba és közte testi kontaktus van, míg az apával nincs ( az hogy rugdossa agyerek és ő ezt hagyja az nem az ). Szóval amit írtál egy rakás hülyeség. Aki szerint meg normális az aberrált.

Sajnálom kérdező, de nem normális, főleg, hogy nem először fordul elő....

2014. szept. 22. 10:22
 38/40 anonim ***** válasza:
44%
7 hónapja szoptatom a kislányomat, soha nem kerültem még csak orgazmus közeli állapotba se.
2014. szept. 22. 13:50
 39/40 anonim ***** válasza:
Beszéltél a pároddal kérdező?
2014. okt. 1. 14:11
 40/40 anonim ***** válasza:
82%

Kérdésed alapján oda lehetsz a párodért rendesen...

"hazudsz, rám se néztél"

Honnan tudod, előtte hova nézett?

Ha ennyire rosszat tudsz feltételezni a párodról, szerintem hagyd ott, mert jobbat érdemel, és még segítene is neked, te meg ilyen aljas módon paranoiás képzetekbe ringatod magad.

Undorító.

(egy apa)

2014. nov. 28. 04:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!