Esernyőkocsi vagy sport babakocsi 11 hónapos kislányomnak? Ki mit ajánl és miért? Márkákat is mondjatok, jó?
Én az esernyőkocsit kicsit instabilnak találtam (falun), így sportkocsit vettünk. Baby Design Walker. Nagy kerekek (elől dupla, bolygósítható), hatalmas kupola kukucskálóval, lábzsák, széles, kényelmes kocsi.
11 hónaposnak még korainak tartom az esernyőkocsit, mi azt tavasszal, nyáron, tehát jó időben használtuk. Télen a sportkocsiban van védett helyen. Gondolj arra, ha elalszik séta alatt, az utóbbit még vízszintesig is el lehet dönteni. Plussz ha fúj a szél, nem fúj át rajta annyira, mint az esernyősben.
Ráadásul az esernyős nem tartja úgy a gerincét, mint a sportkocsi.
Nekünk ilyen van, már a 2. gyereket szolgálja ki, és az ára is elfogadható: [link]
Nekünk BébéGO KF628 van. Van egy csomó, ha beütöd a gugliba.
Esernyőre csukható, majdnem vízszintesre dönthető, szóval aludni is kényelmes, de ülni is nagyon klassz, van hozzá lábzsák, esővédő, bevásárlókosár. Könnyű összecsukni, a súlya nem nagy, elfér a csomagtartónkban.
Szeretem. A babám is szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!