Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor vittétek először sétálni...

Mikor vittétek először sétálni újszülött babátokat? Hány hetes korban, mennyi időre, és milyen volt az időjárás?

Figyelt kérdés
2014. szept. 9. 12:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
decemberben született, pont a legnagyobb hidegben :) 2 hetesen kezdtük az ablaknyitogatást, 3 hetes korában karácsonykor már mentünk a nagyszülőkhöz, 4 hetesen meg már az erkélyen aludt 3-4 órákat :)
2014. szept. 9. 13:06
 12/19 anonim ***** válasza:
48%

én úgy tudom először erkélyen(v kertben) kell szokatni pár perc levegőhöz,légmozgáshoz utána fél órákra kitenni vagy egy héten át és csak utána levinni.

mi amúgy vagy 3 hetesen mentünk csak ki, mert kiderült rossz babakocsit vettem(nem bírom el) és amíg nem volt másik.

2014. szept. 9. 13:14
 13/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! 3 hetes a picim, eddig még csak a teraszon levegőztettem párszor rövid ideig, de most már mennék vele sétálni kicsit hosszabban is.
2014. szept. 9. 13:18
 14/19 anonim ***** válasza:

Az első kettőt 1-1 hetesen, április és június volt, szép idő volt mindkétszer max. 10 percre.

3. babámat 2 hetesen február végén, menni kellett a tesóért az oviba:)

2014. szept. 9. 13:39
 15/19 anonim ***** válasza:
A nagyobb december végi és épp akkor nagyon hideg volt. Vele 2 hetesen kezdtük a ki a teraszra 5 percre szoktatást. 6 hete volt kb, amikor már kint is aludt jól becsomagolva. A kicsi június közepi és 35 fok volt, vele 1,5 hetesen mentünk először sétálni, de 5-6 naposan már aludt koraeste a fedett teraszon. Pont olyan meleg volt ott is, mint a lakásban.
2014. szept. 9. 14:20
 16/19 anonim ***** válasza:
Iden februar vegen szuletett.kivartam a met hetet.az elso seta 2orasra sikeredett.:-)jo nagyot aludt.marcius elejehez kepest gyonyoru ido volt.jo volt kicsit kiszabadulni a lakasbol.:-)
2014. szept. 9. 18:10
 17/19 anonim ***** válasza:
Ilyen időben, mint ami ma volt (nálunk 27 fok és napsütés, szél semmi), nyugodtan el lehet menni egy 3 hetessel sétálni egy kicsit.
2014. szept. 9. 18:46
 18/19 anonim ***** válasza:
Mikor három nap után hazamentünk a kórházból jött a védőnő és mondta, hogy holnap már vigyük ki, először 20 percre, aztán fokozatosan növeljük az időtartamot. Januári baba.
2014. szept. 10. 12:15
 19/19 anonim ***** válasza:
Szia. Decemberi a fiam 2hetesen vittük azt mondta a doki csak arra kell figyelni hogy ne legyen mínusz. Első nap mikor 0 +1°volt vittük is. Nem sokáig először 5perc másnap 10stb :)
2014. szept. 16. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!