Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyenkor mit csináljak? Hogy...

Ilyenkor mit csináljak? Hogy adjam neki?

Figyelt kérdés

7,5 hónapos kisfiamnak ebédre nem elég egy üveg/egy üvegnyi (190 ml) bébiétel. ha én főzök, tudok többet csinálni (240 ml körül). Ha üvegeset kap hogy adjam? két egyformát és másfél üveggel, vagy lehet kétfélét... húsos után zöldségeset? Egyéb ötlet?

Köszönöm

2010. jan. 18. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam,hogy ma pl. kapott sütőtök+májat,és a második üveg pedig sütőtök+alma volt.Össze-vissza nem szoktam.Mindig úgy adom,hogy mindkét üveg azonos alapízből álljon.
2010. jan. 18. 17:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Inkább főzz neki rendes ételt.Ez jobb is,és főleg később nem fogsz itt panaszkodni,hogy nem akar semmit megenni.És adhatod neki azt,amit magatoknak főzöl.Az erős ételek kivételével.
2010. jan. 18. 17:13
 3/4 anonim ***** válasza:
dúsíthatod egy fél szem főtt krumpival - picire vágva 5 perc alatt megfő, azt hozzá tudod turmixolni kevés főzőlével együtt
2010. jan. 18. 17:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Elsősorban főzni szoktam neki, de néha kap üvegeset is! Második hozzászólónak: köszi, de nem szoktam panaszkodni, szerencsére mindenevő a fiam!

KÖszi a válaszokat

2010. jan. 18. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!