Mit csináljak, hogy ne follyon ki a pelenkából a pisi?
Figyelt kérdés
6 hetes a babám, már mindegyik újszülöttnek való pelust kipróbáltam (libero, higgies 2-5 kg-ost, pampers 3-5 kg-ost), és mindegyikből időnként kifolyik a pisi. Nem csak akkor, ha sokat pisil, van, hogy rögtön peluscsere után. Amúgy nem alul, hanem az oldalánál folyik ki. (Volt olyan is, hogy a kaki folyt ki a hátánál.)
2008. aug. 8. 13:39
1/9 anonim válasza:
Ha fiad van, a fütyijét mindig igazgasd el, hogy lefele legyen! Amúgy nekem a libero 2-4 kg vált be, a többi nagy.
Sok sikert!
2008. aug. 8. 13:52
2/9 anonim válasza:
Nekem is csak a liberoból és a huggiesból nem folyt ki az elején amig pici volt. Tűrd be a gumis részeket a combija mellett és a csípőjénél. A pampersnek van new baby-je azt hiszem az a legkisebb 2-4kg-ig.
2008. aug. 8. 14:01
3/9 anonim válasza:
Ezt sokszor nem tudod majd elkerülni.Én úgy csináltam,hogy mindig eggyel nagyobb méretű pelust vettem,mint kellett volna.
Próbáld ki a 3-6 v.5-8-asat.
2008. aug. 8. 14:10
4/9 anonim válasza:
Szia! Nekünk a Libero és a Rossmannos pelenka vált be legjobban. Amúgy a 2-4 kg-t egy hétig használtuk csak, aztán áttértünk a 3-6-ra. Most 7 hetes a babám, de 2 napja lecseréltük 4-9-re. A fiam 5.7 kg és ez kell neki. Kényelmes is, nem látszik meg a gumírozás a comtövénél és nem folyik ki belőle semmi.
Hány kg-s a babád?
Ezeknél a pelusoknál nem is annyira a méret különbözik, mert nem sokkal nagyobb, hanem a nedvszívóképpességük.
2008. aug. 8. 14:24
5/9 A kérdező kommentje:
nem írtam, kislányom van. 3,8 kg.
Megpróbálom az egyel nagyobb méretet (bár a pampers 3-6 kg-os). Amúgy a huggies a legszimpibb, mert annak gumis hátul a dereka. Bár abból is folyt már ki...
2008. aug. 8. 15:12
6/9 anonim válasza:
Nekem 4 hónapos a babóm és most is gyakran kifolyik a pisi.Főleg a pampersből,a huggiesböl anyira nem.Vastagon kened a popsikrémet az se jó,mert állitólag eltömiti a pelenka porusait és nem szívja fel olyan gyorsan a cuccot.
2008. aug. 8. 17:50
7/9 anonim válasza:
Szia! Szerintem mindegy mit veszel ez előfog fordulni bármelyik pelusnál! Mi is kipróbáltunk már mindent! Volt úgy hogy a párom fogta és mégis felül folyt ki a kaki. Igaz ez rejtély hogy hogy sikerült felfelé kakilnia:) 3 hónapos babó anyukája
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!