Nektek is ennyire változó babátok hangulata?
Jaaahjjjj, abszolút!!!! Mennyi idős?
Nagyon sok minden közre tud ám játszani nála is pl. frontok, fogzás, stb..
Teljesen normalis h igy viselkedik! Az en babam 8honapos, ő is ilyen. Ma pont jó volt, ugyhogy szerintem holnap sirósabb lesz. Igy szokott lenni nálunk.
Két fogunk már van, most jön a 3. Eléggé megviseli. Éjjel vam higy 5x6x is,megébred, pedig velünk alszik. Ilyenkor járkálnom kell vele. Nagyon kimerítő tudom! De fel a fejjel, mert megéri! Legyetek sokat szabadban, levegőn.
Első voltam
Nálunk is így van mióta megszületett! :) Vannak napok amikor egy kisangyal a kisfiam, jókat játszunk vagy éppen szépen tudom a dolgokat csinálni mellette (főzés stb...), van amikor már reggel hisztizik, semmi nem tetszik neki, ilyenkor van/volt hogy sírva hívtam délben a férjemet hogy én ezt nem bírom...
Mi sem vagyunk minden nap jókedvűek, vannak rosszabb napjaink, a gyerekek is ilyenek akár 4-5-6 hósan, akár 1-2-3 évesen.
17 hós kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!