Hogy ijedhet meg ennyire egy 1 éves baba?
Figyelt kérdés
Tegnap este babám sírva ébredt és alig bírtam megvigasztalni. Le volt a kis feje izzadva, a levegőt szaggatottan vette és 1 óra hosszán keresztül kapaszkodott belém. Egy kicsit melegnek éreztem és megmértem a lázát. 38.1 volt. Fél óra múlva mikor már nyugodtabb volt megint megmértem akkor pedig már csak 36.7
Mi volt ez? Álmodhat ennyire rosszat egy kis baba?
2010. jan. 18. 13:29
1/5 anonim válasza:
Szerintem fajhatott valamije, lehet, hogy fogzik?
2/5 anonim válasza:
nálunk 1x volt ilyen, bár még csak kb. 6-7 hós lehetett. teljesen betojtam. azóta nem volt. most 13 hós.
3/5 anonim válasza:
Nálunk is előfordul, 7,5 hónapos fiamnál. :( Szerintem a foga miatt lehet...esténként vagy éjjel ébred néha fel, ijedten zokog, félálomban, kiizzadva...szívszaggató látvány :( Alig nyugszik meg a karomban is hosszú ideig hüppög :(
4/5 anonim válasza:
Nem a rágófoga jön? Az simán csinál lázat és borzasztó fájdalmas sírást.
5/5 anonim válasza:
Nagyobbik lányomnál volt ilyen. A délutáni alvásból ugyanígy ébredt mint a te babád, én is alig tudtam megvigasztalni. NÁlunk akkor épp családi drámák zajlottak és valószínűleg ezt megérezhette, mert a 2 hónapos válsághelyzet alatt többször is produkál hasonlót. Se előtte, se utána nem volt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!