Miért izzad a tenyere, talpa a kisbabámnak (2,5hós)?
Figyelt kérdés
Nincs túl hideg,se meleg nálunk.A napokban azt vettem észre,h megizzad a kis lába,h büdi is lesz-ezért most hintőporozom. Olvastam az is,h lehet vashiány jele? Mondjuk én az vok :O)2010. jan. 18. 13:00
1/4 anonim válasza:
Az én babámnak csak a lába izzad.Ő tényleg vashiányos.Azt azért nem gondoltam, hogy ez attól van.
2/4 anonim válasza:
Teljesen normális, a kisbabák lába sokkal jobban izzad, mint a felnőtteké, és bizony büdi is. Majd elmúlik. Egyáltalán nem biztos, hogy vashiányos. Arra figyelj, hogy sokat szellőzzön is kis lába.
3/4 anonim válasza:
Az én fiamé is büdi, pedig tuti nem vashiányos. 6 hós
4/4 anonim válasza:
A fiamnak 3 hósan már tök büdi volt a tenyere, sokáig ökölbe volt szoritva és biztos hogy ezért volt büdös, mert ahogy kezdte kinyitni és fogni ezt-azt, elillant a szag:) szoptatáskor is mindig feltünt, mikor már az apja kezdte mondogatni, hogy büdi szegény, napi egyszer vizes pelussal áttöröltem a kis tenyerét és sokkal jobb lett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!