Melyik az a homeopátiás szer, amit éjszakai nyugtalanságra adhatok a kisfiamnak?
Figyelt kérdés
13 hónapos a babám és az utóbbi hetekben katasztrófálisak az éjszakáink! Eddig nagyon jó alvó volt, de mostanában gyakran sírva-ordítva ébred. Nem tudom, mi lehet az oka, nem látom a jelét, hogy jönne a foga (jelenleg 8 fogunk van), melege nincs, nem fázik, nincs tele a pelus, nem éhes, nem szomjas, egyszerűen már ötletem sincs. A Viburcol sajnos nem nagyon vált be, valami más kéne, ami segítene rajta/rajtunk. Előre is köszi a tanácsokat!2010. jan. 18. 08:54
1/3 anonim válasza:
Chamomilla C, CH 12 vagy 15 napi 1x, 2x5 golyó kevés vízben feloldva. Előtte utána, fél óráig ne egyen, igyon, ne használj neki fluoros vagy mentolos, mentás fogkrémet!
2/3 anonim válasza:
Ha netán mégis gyanús lesz, hogy fogról van szó, akkor esetleg, végső esetben adj Neki esti lefekvés előtt 2,5 ml Nurofent (nem homeós persze). Max. 2-3 alkalommal, több napig ne add Neki. Hátha segít. Más homeós szerről nem tudok Én sem amúgy (chamomilla, viburcol), ami nyugtalanságra jó.
3/3 anonim válasza:
homeós szer, de vagy kérd ki a gyerekorvos/védőnő tanácsát (ha értenek hozzá), vagy homeopata szakemberét, mert be kell állítani az adagolását, saját szakálladra ne kezd adni, mert ez felnőtteknél is használatos szer!:
SEDATIF PC
a Viburcol és egy csomó más szer sem használt a lányomnál, végül ezzel tudott néhány órányi nyugodt pihenéshez jutni mikor 6 foga jött egyszerre és hetek óta úgy élt, mint egy kis zombi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!