Mettől, meddig alszik 7hó körüli babátok?
Mi este 21-től 7-ig
napközben 10-től 11,12-ig
du.14-től 15-ig
Ha még alszik 18 körül,akkor nem bírunk vele este.Viszont nem alszik így keveset?
Ugyan még nem vagyunk 7 hónaposak, csak a fele, 3,5 hónaposak, de ha ez kevés, akkor a miénk nem tudom, milyen... Este 9-től alszik reggel 6-ig. Akkor kaja, és visszafektetem, így fél 10, 10 óra körül ébred. Délután 1 óra körül szokott aludni fél órácskát, és még este 6-8 között fél órácskát. Szóval amennyit alszik a babád, az nekem még soknak is tűnik.
Banyuci
Este 7 től reggel 6-ig alszik éjjel. Nappal 9-től 10-ig és délután fél 1-től 2-ig fél 3-ig.
Szerintem nem alszik keveset a babád, inkább csak délután kel fel később mint kellene. A későre nyúló délutáni alvás gyakran vezet késői fekvéshez. A pihenés szempontjából fontos az éjfél előtti alvás hossza, fontosbb, mint az össz alvás időtartama, mert a regenerálódást segítő melanin akkor termelődik. Gondolj bele, ha Te is későn fekszel, éjfél után, akkor hiába alszol ugyanannyit, mint szoktál, mégsem pihened ki magad.
Az én babám 7 hónapos lesz nemsokára.
Este 8-tól reggel fél8- 8-ig alszik, de ebben még benne van egy etetés -ébresztéssel olyan 10-11 körül este.
Reggeli után alszik 1-2 órát délelőtt (most is alszik), aztán játék, ebéd. Ebéd után lemegyünk "sétálni", ott kb. fél-1 órát alszik, meg délután még olyan 1-2 órát, változó.
7-8 között kelünk.
10 körül tízórai
11-12 alvás, többnyire séta közben
13kor ebéd
15-17 alvás
17 uzsonna
19 fürdés
19:30 vacsi
20:00ra alszik
Összesen tehát max.3 órát alszik a 7 hónapos lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!