Milyen különleges napon született a babád?
Figyelt kérdés
Tudom, mindenkinek nagy nap a babája születése, de piros betűs napokra gondolok, vagy valamilyen családi eseményhez köthető dátumra.2010. jan. 17. 19:26
21/38 anonim válasza:
03.11-én született,apukájának meg 03.13-án van a szülinapja:)Majdnem egy napon születtek:)!
22/38 anonim válasza:
Ez tök jópofa kérdés.
Anagyfiam Nov. 13.-án az öcsém szülinapján jött a világra;
A lányom Szept. 22.-én Anyukám szülinapja előtt 2 nappal;
A kicsi fiammal a keresztfiam szülinapjára Szept. 6.-a voltam ki írva de sajna előbb jött egy kicsit és így az unoka testvére szülinapján látta meg a napvilágot Aug 16.-án aki ennek nagyon örült. És azóta is csak azt mondja neki ˝te legjobb meglepi˝, ˝az én leg cukibb ajándékom˝
23/38 anonim válasza:
1 tesóm van.Az ő szülinapján született és ő lett a keresztanyukája.
24/38 anonim válasza:
Az apja szülinapja előtt 1 nappal. 10.03-án született, a lányom 10.02.-én- ja, és én 10.20.-án, ha a 20-at megfordítjuk, akkor az ő szülinapja jön ki, a 02. :) flugos vagyok??
25/38 Nikcsi válasza:
Fiam 2008. oktober 23-an szuletett, most a kistesoval februar 13-ra vagyok kiirva, de ha szinten 1 napot csuszik mint a fiam, akkor valentin napi baba lesz. :)
26/38 anonim válasza:
Szia!
Mi Kanadaba elo magyarok vagyunk.
Itt szuletett a kisfiunk julius 1-en ami Kanada nemzeti napja.
Ugy h en a korhazi szobambol a tuzijatekot neztem:)
Udv:
6,5 honapos kisfiu anyukaja
27/38 anonim válasza:
November 7-én született a kisfiam. Talán van még aki emlékszik erre a "jeles" napra. :-) Egyébként a férjem történész, tehát a szakma kötelez! :-)
28/38 anonim válasza:
Én december 13-án Luca napján születtem. A fiam meg tavaly pont húsvét elött.
29/38 anonim válasza:
Én augusztus 1, a hónap első napján :D
30/38 anonim válasza:
Nagypapám, apukám, én, és a lányom is február 15-én születtünk. :) Most február 13-ra vagyok kiírva, ami szombatra esik. Ha nem indul meg addig magától, akkor hétfőn reggel indítják. Azaz 15-én. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!