Mit vettetek a babátok első szülinapjára?
Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 18:40
12/15 anonim válasza:
100db-os labdakészletet!(amit nagyon megbántam),játék babakocsit a családtól, és egy szép tortát!
A labdákat szereti, csak anya pakol, a babakocsi annyira nem köti még le!
13/15 anonim válasza:
FISHER-PRICE ROLL A ROUND DZSUNGEL BARÁTOK GOLYÓPÁLYÁT
14/15 anonim válasza:
:) Nem vettünk neki semmit,viszont elvittük autókázni (nagyon szereti) Pogácsáztunk,és gyrost(kedvencei!) ettünk egy kis étterem külterében ahol kedvére szaladgálhatott,utána erdőbe mentünk(bár az csak abból állt hogy leült,és a faleveleket túrta)nagyon jól szórakozott.Délután átjöttek hozzá játszani a nagyszülei,a szomszédaink,nagybácsik,nagynénik,szóval körülötte forgott a világ!
15/15 anonim válasza:
kedves utolsó.szerintem te adtad a legszebb szülinapi ajándékot.totál egyetértek veled,én is csak egy könyvet vettem neki,és nem azért mert nem tudtunk volna mást venni,de minek.mi nem mentünk el autókázni mert nem szeret,de egész nap sétáltunk,jöttek a mamák és a papák és ment annyit amennyit akarhatott,mert egyébként akkor kezdett el járni,és mivel nincs folyamatosan vezetgetve,akkor volt.2 mp nem ült.de boldog volt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!