Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ismertek olyan nöt aki azért...

Ismertek olyan nöt aki azért nem vállalt többet babát mert olyan nehéz volt az elsövel, nem birt vele?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom minden baba más,kiváncsi vagyok,ki miért döntött úgy hogy nem vállal még egyet
2014. szept. 1. 08:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Olyan nőcit ismerek, hogy az alakját féltette és azért nem vállalt gyereket, a pasikat meg azzal fogta, hogy ő gyereket szeretne. Titokban szedett tablettát, a pasi meg szerencsétlen várta, hogy terhes legyen.
2014. szept. 1. 08:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen, én. :)
2014. szept. 1. 08:40
 3/10 anonim ***** válasza:

Igen, a sógórnőm.

4 és fél éves a lánya és szinte kezelhetetlen.

Szerintem nem az a gond, hogy a másik milyen lesz, hanem, hogy az első nem lesz jobb és nem tud a kicsivel foglalkozni.

2014. szept. 1. 08:50
 4/10 anonim ***** válasza:
szia, tudom ez kicsit szánalmas, de egyelőre én is az egy gyerek bőven elég elvet vallom, kisfiam 16 hónapos, gyakorlatilag mióta várandós lettem vele, nem aludtam át egyetlen éjszakát sem, még akkor sem, ha ő véletlen igen, na de ilyen alkalom is csak néhányszor volt, tulajdonképpen nem nehéz vele, és a kialvatlanságot is meg lehet szokni, de úgy érezem képtelen lennék az egy pici, egy kicsi felálláshoz, és a környezetemben is látok olyan példát, ami elrettent, pl. saját családomban is, szóval hiába érzem a szívem mélyén, hogy de jó lenne egy kislány is, nem biztos, hogy lesz...
2014. szept. 1. 09:01
 5/10 anonim ***** válasza:

Mi is sokat gondolkodtunk ezen.

Végül csak arról mondtunk le, hogy kicsit legyen a korkülönbség.

2014. szept. 1. 09:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen, barátnőm, 4 éves a fia, de nagyon agresszív, akaratos, sok gond van vele az oviban is, ők ezért nem vállalnak még egy gyereket. Azt mondja, ez az egy is bőven sok.
2014. szept. 1. 09:26
 7/10 anonim ***** válasza:

Igen én,bár egyenlőre ingázom a "nem" és a "majd később még szülhetek" között.

Nekem nem a kezelhetetlenség miatt,mert a lányom egy angyal,de van egy olyan gyermek betegsége ami eléggé megviselt minket idegileg meg mindenhogyan és nem biztos hogy még egy gyerekkel meg merném kockáztatni ugyanezt,ha végre valahára kinövi.Ez egyrészt hülye indok mert nem biztos,hogy a tesónak is ez lenne (bár öröklődhet) másrészt ez nem tartós betegség,kinövi,de annyira egyedül vagyok ezzel az egyel is (mindenki dolgozik,sokat) hogy nem merem megkockáztatni,talán soha.

2014. szept. 1. 09:40
 8/10 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es!kifejtenéd bövebben hogy miért?
2014. szept. 1. 09:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Lányommal első 3 hét volt szörnyű.Utána nagyon jó alvó és evő lett.Alvás most is szuper,23 hónapos lesz.Evés már nem,de nem kicsi gyerek így sem.Na meg én nem bosszantom magam rajta ha nem eszik,éhen nem fog halni.

De annyira nem bírom,ha hisztizik,hogy isten mentsen engem még egy gyerektől.És nem bírom azt sem,hogy be vagyok zárva vele,soha senkire nem tudom hagyni heti 1 órát sem,hogy párommal kettesben is legyek.Önzőség vagy sem,felnő a gyerek egykeként is.

Nem kizárt azért,(hogy ha lenne nagyobb lakásunk és több pénzünk) hogy vállalnánk még egyet,de csak is akkor ha gyedet kapnék már.

2014. szept. 1. 10:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekünk is kellet 3 év mire elkezdtünk gondolkodni a kistesón, nehezen esek teherbe így 4 és fél év lett köztük, mindenben más a két gyerek.

Nekem a második terhességem sajnos nem volt probléma mentes, 36 héten muszáj volt megcsászározni, mert már szinte nem volt magzatvíz, és nem is termelődött, 30. héttől jártam hetente vizsgálatokra, egészen addig dolgoztam is.

Végül két hetet töltöttünk bent a kórházban, én ott idegeskedtem, a "nagy" otthon volt, mert természetesen óvodaszünet volt, segítségünk pedig 300 kmre volt.

A nagylány pedig sehova nem hajlandó menni nélkülünk.

Na én ezt még egyszer nem csinálom végig, hogy úgy megyek minden héten vizsgálatra, hogy lehet haza sem engednek, vajon egészséges lesz a baba, jut-e neki elég tápanyag, jól fejlődik-e stb.

Van két egészséges gyerekünk, egy lány és egy fiú,és ez így is fog maradni.

Két császár után, már lehet nem is bírna a méhem kihordani még egy babát, azt mondta a dokim.

2014. szept. 1. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!