Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6,5 hetes kisfiam 180-200...

6,5 hetes kisfiam 180-200 gramot is megeszik egyszerre. Ez jó? Menyit kell ennie?

Figyelt kérdés
Naponta 6-7 alkalommal szopizik, csak anyatejet kap. Tudom, hogy súly*150 g-mal=napi adag, de kíváncsi vagyok másnál mennyit szopizik alkalmanként?
2008. aug. 7. 19:15
 1/4 anonim válasza:
Nekem a lányom is ennyit szopott, simán és egyszerűen jó az étvágyuk. Arra figyelj, hogy jól kibüfizzen különben fájni fog a hasa, mert általában azok a babák akik ennyit esznek egyszerre, azok sok levegőt is nyelnek.Infacol segíthet,ha nagyon szenved tőle.
2008. aug. 7. 22:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia. Az én 5 hetes ikreim 120g-ot szopiznak, a papírforma és a súly alapján számítom ez sok. Viszont valahol azt olvastam, hogy az anyatejes babákat nem lehet túl etetni, viszont ha üvegből iszik, mindegy, hogy tápszer vagy anyatej képes addig szívni amíg van benne.
2008. aug. 8. 10:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! az én lányom is evett ennyit, kb egy hétig tartott, utána visszaállt a normál adagra 120-150 ml. Lehet, hogy most kicsit éhesebb, vgy most van az az időszak, mikor gyorsan fejlődik. Ha mindíg ilyen jó étvágya van, akkor se aggódj. Szeret enni és kész.
2008. aug. 8. 11:52
 4/4 anonim válasza:
Szia!Az én kisfiam is pont ennyi idős,de sajna nem csak anyatejes!Megeszik 120gr-ot a két ciciből,aztán folytatjuk majdnem mindig ennyi tápszerel!Egy kicsit én is aggódok hogy ez túl sok!De ha nem kap ennyit akkor sírdogál,és majd megeszi az öklét!Én is csak remélni tudom hogy nem mindig lesz így!:)Habár már 2-3hetesen is evett 80-100gr-okat,akkor még egy ciciből!
2008. aug. 8. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!