Miért nem akar ennyire senki fiút? Miért csak a lány jó? Miben jobbak ennyire a lányok? Minden napra jut kb ilyen kérdés itt. -->
Ma pl: "Ha a 18. hét környékén kislányt tippelt az orvosod (de nem 100%), akkor végül bejött, vagy mégis kisfiú lett?
" Ebből is az jön le, h a kérdező mindenképp lányt akar. Meg az olyan kérdések, h "nem tudom elfogadni h fiam lesz", "nem lányom lesz, örökbe akarom adni" "nem fogom szeretni ha fiú"... Mi ez már?
Én mindig is fiút akartam, és fiam lett.
Az én környezetemben nem találkozok ilyennel. Teljesen vegyesen "kívánják" a nemeket.
Amúgy az, hogy "Ha a 18. hét környékén kislányt tippelt az orvosod (de nem 100%), akkor végül bejött, vagy mégis kisfiú lett?" ebből azt olvasod ki, hogy lányt szeretne, tényleg rosszindulat. Szerintem csak szeretne végre vásárolgatni a picinek, hiszen talán most kezd igazán látszani a pocak, és végre szeretne igazán KISMAMA lenni.
Én sem értem az ilyen kérdéseket.
Miért jobb egy kislány???
Kb 1-2 hónapja volt egy kérdés, ami eléggé felidegesített. A kérdező szerintem provokálni akart.
Valami olyasmi volt, hogy szerinte minden nő kislányt akar, csak nem vallják be és hogy ő nagyon sajnálja azokat, akiknek fia születik. Ha jól emlékszem törölve is lett a kérdés.
Nekem mindegy a neme, amíg egészséges.
De van egy ismerősöm, aki azt mondta, hogy ha nem lánya lesz, akkor neki nem kell gyerek. Lánya lett.
Az exem anyja pedig nyíltan vállalja és hirdeti, hogy azért szereti kevésbé az exemet, mert nem lány lett, pedig uh szerint végig lánynak mondták. A harmadik gyerekük lány volt, de elvetette, mert már nem volt kedve babázni két fiú után. Bár amikor kiderült, hogy lány volt az utolsó baba, akkor depressziós lett.
Sosem értettem az ilyen embereket.
Mindenki azokat a dolgokat, jelen esetben kérdéseket látja meg és hangsúlyozódik, amelyek valamilyen szinten érintik. Ez ugyanolyan, mint amikor nagyon szeretnénk gyereket, és hirtelen mindenki terhes lesz körülöttünk, azaz mi így látjuk, holott pontosan ugyanannyi terhes van körülöttünk, mint előtte. Ergo, a világot a környezetünket olyannak látjuk, ami belőlünk jön.
Véleményem szerint ha statisztikát készítenénk, valószínűleg pontosan ugyanannyian szeretnének fiút, mint lányt, és ha megvizsgálnánk a kérdéseket, valszeg itt is hasonló arány lenne. Pont a minap volt egy kérdező. aki ahhoz szeretett volna praktikát, miként lehet nagyobb esélye arra, hogy fia foganjon. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!