Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire tudatos az egyéves...

Mennyire tudatos az egyéves babánál, hogy, ha bilire ültetem, legtöbbször belepisil?

Figyelt kérdés
nyilván nem tartja vissza akarattal,nem is szól,hiszen egy éves múlt.nem is eröltetem,de ha alvások után száraz a pelus,ráültetem a bilire-iylenkor pisil.ez azért lehet,hogy levettem a pelenkát-és igy "szabadabban"-érzi magát,vagy már tudhatja,hogy a bilibe ilyet lehet..ter,észetesen megdicsérem,amikor sikerül,de nem ültetem rá naponta csak max 1-2 szer
2014. aug. 28. 13:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igenis van értelme ráültetni! Lehet,hogy egyenlőre nem tudatos a dolog, de ha produktum van a biliben, akkor nagyon kell örülni és előbb vagy utóbb összeköti a két dolgot.
2014. aug. 28. 16:12
 12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen-én is igy gondoltam.igenis meg kell dicsérni minden kis dologért szerintem,mert egy idő után biztos összekapcsolja a két dolgot-még ha először nem is tudatos a pisilés.köszi a cikket
2014. aug. 28. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!