Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adhatok neki tejpépet?

Adhatok neki tejpépet?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy hülyének fogtok nézni..2 hónapos a kislányom és azt is tudom,hogy a tejpép csak 4 hónapos kortól adható.Viszont a tápszerrel nem lakik jól.Nem eszik meg belőle 140-nél többet,mert jóllakik,viszont másfél-két óra múlva üvölt hogy éhes.Az éjszaka a legrosszabb,éjjel fél 3 előtt SOHA nem alszunk.A védőnő szerint már 4 órát ki kéne bírjon kaja nélkül,ő meg 3at is alig bír ki.Mi lenne ha este adnék neki tejpépet?Jóllakna és valószínűleg aludna is..nem?Vagy valami kárt teszek benne?De őszintén....
2010. jan. 16. 16:06
 1/8 anonim ***** válasza:
31%
Nyugodtan adj neki este (ez valójában tejbegríz).Éjjel pedig valóban már aludnia kellene.
2010. jan. 16. 16:09
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
Ha én ennyi idősen adtam volna neki tejpépet, biztosan HA-tejpépet adtam volna neki. Az úgyanaz mint a normál csak hipoallergén.Én biztosan kipróbálnám.
2010. jan. 16. 16:14
 3/8 A kérdező kommentje:
És hogyan adjam neki?Csak kóstoltassam vagy mehet egy teljes étkezés?Nagyon félek hogy valami bajt csinálok,elvégre még csak 2 hónapos.
2010. jan. 16. 16:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Ilyen korban én semmiképp nem adnék még tejpépet, hisz nagyon pici és nem hiszem, hogy a gyomra és bélrendszere erre készen állna.

Nem értek egyet azzal, hogy 4 óránként kellene ennie. Nekem ikreim vannak, 5 hónapos korukig éjjel-nappal 2 óránként szoptak, mert éhesek voltak és szükségük volt rá. 5 hónapos koruktól kezdtek maguktól átállni a nagyobb intervallumokra, szinte napról napra.

Minden baba más, különböző ritmusban fejlődnek, úgyhogy ha 3 óránként éhes, akkor 3 óránként kell neki tápdszert adni, de tejpépet még semmiképp sem!

2010. jan. 16. 19:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia!Nyugodtan adhatsz neki!!!A mennyiséget meg majd látni fogod.Én bármit adtam kisfiamnak nem volt neki elég a 4 kanál kóstoló.Egyből egy egész üveg konzervet vagy egy teljes pépet meg evett.Én a milupa gyermekálom vaniliás pépet adtam,adom neki.6 hós és cicizik,de már 1 hónapja elkezdtük a hozzátápit.Hiába van bőven tejem(fagyasztom is bőven)Nem akart hízni.Már eszik minden konzervet kivéve a husosokat,pépet, és most vacsira 2 krémtúrót megevett.
2010. jan. 16. 19:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Mi alapján írjátok azt, hogy adhatja neki??? 2 hónapos babáról beszélünk,ráadásul a tejpép hozzátáplálásnak minősül! Komolyan nem értem, miért nem elég neki a tápszer 3 óránként...

Tégy belátásod szerint, de előtte azért hívd fel a dokidat vagy a védőnődet és kérd ki a véleményét erről!

2010. jan. 16. 19:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Én nem adnék. Én sose az időt néztem, hogy eltelt-e már 3 óra, ha éhes volt megszoptattam. Ennyi. Ilyen idős korban még volt hogy fél óráig is szopizott, aztán két óra múlva újra.
2010. jan. 16. 19:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem adnék neki én sem. Ha mégis adsz, előtte olvasgass a kisbabák emésztőrendszeréről, és gondold végig, miért is írják a tejpépekre, hogy "négy hónapos kortól".

És nem feltétlenül az éhségtől sír egy kisbaba.

2010. jan. 16. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!