Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pelenkaügyben hogyan tovább?

Pelenkaügyben hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Tudnátok valami jó tanácsot adni?

Mostanában a megszokott pelus,ami még jónak kellene lennie egy ideig,folyton átázik főleg hajnalra,reggelre a hasnál.Gondolom azért mert este fel van fújódva néha a pocakja a babámnak(másfél éves),és ez reggelre lemegy ,a pelus elenged.

De akkor ilyenkor mi a teendő,mit tapasztaltatok,térjek át a junior pelusra?

Most 11 kg a lányom,és a pennys pelus még 16 kg-ig jó lenne,ez a maxi fajta. Vegyek juniort?Vagy mit csináljak hogy ne ázzon át?Éjjelente nem szoktam felkelteni pelenkázás miatt.

2010. jan. 16. 10:42
 1/6 anonim ***** válasza:
SZia! Miért nem próbálod meg a pamperst. Nekünk nagyon bevált. Mennyibe kerül a pennys pelus?
2010. jan. 16. 11:27
 2/6 anonim ***** válasza:

én is azt javaslom, hogy ne nagyobb méretűt, hanem jobb derékmegoldásút próbálj ki először.

pl a pampers kék csomagolású pelusának a tépőzárja extra rugalmas, és így mikor pelusozod tele pocival, akkor is kényelmes lesz neki, meg ha apad a pocak akkor a pelus "követi" és nem fog lötyögni vagy lecsúszni.

vagy a huggiest tudnám még ajánlani, annak nem a tépőzárja, hanem a hátulja gumis, de végig a pelenka egész szélességén.

sajna a huggies elég drága, de a kék pamperst sokszor beakciózzák itt-ott, sztem próbáld ki valamelyiket, mielőtt 5-ös méretűt vennél, mert azok meg még kevésbé fognak passzolni pl combnál. vagy esetleg 4+-osat próbálj ki, annak inkább a kapacitása minta mérete nagyobb.

2010. jan. 16. 11:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Minél gumisabb pelust válassz, hogy követni tudja a pocakot. A Pampersnek az oldala gumis, a Liberonak a háta. Nekünk a Libero vált be, szerintem az a legjobb nedvszívó. Nekünk a Pampers reggelre sokszor nyirkos volt. Árban sem rossz a Libero. Legolcsóbb, ha pl DM.ben veszed kuponnal.
2010. jan. 16. 12:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekünk a pampers sz@r! Visszafolyik a pisi a punijához, nem issza be rendesen vagy nem tudom.

Libero, vagy huggies (DM és kuponnal) ha derékgumírozás kell, vagy Lidl féle Toujours az nagyon jó!

2010. jan. 16. 13:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,akkor váltani kell,huhh,hát igen látom mindenkinek más válik be.A pennys azért is volt jó mert olcsó volt,és bírta a bőre a manónak.2300 ft körül van.
2010. jan. 16. 16:22
 6/6 anonim ***** válasza:
A pampers ha a rossmannban veszed jövő héten ajándék dobozzal akkor 44 ft-ra jön ki egy pelus.
2010. jan. 16. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!