Pelenkaügyben hogyan tovább?
Tudnátok valami jó tanácsot adni?
Mostanában a megszokott pelus,ami még jónak kellene lennie egy ideig,folyton átázik főleg hajnalra,reggelre a hasnál.Gondolom azért mert este fel van fújódva néha a pocakja a babámnak(másfél éves),és ez reggelre lemegy ,a pelus elenged.
De akkor ilyenkor mi a teendő,mit tapasztaltatok,térjek át a junior pelusra?
Most 11 kg a lányom,és a pennys pelus még 16 kg-ig jó lenne,ez a maxi fajta. Vegyek juniort?Vagy mit csináljak hogy ne ázzon át?Éjjelente nem szoktam felkelteni pelenkázás miatt.
én is azt javaslom, hogy ne nagyobb méretűt, hanem jobb derékmegoldásút próbálj ki először.
pl a pampers kék csomagolású pelusának a tépőzárja extra rugalmas, és így mikor pelusozod tele pocival, akkor is kényelmes lesz neki, meg ha apad a pocak akkor a pelus "követi" és nem fog lötyögni vagy lecsúszni.
vagy a huggiest tudnám még ajánlani, annak nem a tépőzárja, hanem a hátulja gumis, de végig a pelenka egész szélességén.
sajna a huggies elég drága, de a kék pamperst sokszor beakciózzák itt-ott, sztem próbáld ki valamelyiket, mielőtt 5-ös méretűt vennél, mert azok meg még kevésbé fognak passzolni pl combnál. vagy esetleg 4+-osat próbálj ki, annak inkább a kapacitása minta mérete nagyobb.
Nekünk a pampers sz@r! Visszafolyik a pisi a punijához, nem issza be rendesen vagy nem tudom.
Libero, vagy huggies (DM és kuponnal) ha derékgumírozás kell, vagy Lidl féle Toujours az nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!