Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem köti le semmi...

Miért nem köti le semmi napközben 10-20 percnél tovább a 4 hónapos kisfiamat?

Figyelt kérdés
Nem éhes, délelőtt aludni sem akar.
2010. jan. 15. 18:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez még teljesen normális ebben a korban, sőt! Én azt szoktasm csinálni, hogy a játszószőnyegén mindig cserélgetem a lógókat, így mindig valami újat talál.
2010. jan. 15. 18:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is mindig cserélgetem a dolgokat,ha már azt is unja,akkor a szobának egy másik pontjára viszem,ott elnézelődik egy jó darabig,ha azt is unja,viszem máshova.

Nálunk ez bejön még idáig.

5 hós

2010. jan. 15. 18:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy ekkora babánál még az is csúcs, hogy 10-20 percig le tudja magát kötni. Még egy 3 éves is max 30 percig tud egyfolytában összpontosítani egy dologra. A piciknek sok ingerre van szükségük, ezért jó, ha nem hagyod sokáig egyedül. Nem kell, hogy mindig kézben legyen, de ne várd le, hogy lekösse magát sokáig. Ha épp valami dolgozol, tedd olyan helyre, ahol téged lát, közben beszélj hozzá sokat. Neki ez is szórakozás.
2010. jan. 15. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!