Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » MIÉRT van ez? 7-hó a babám!

MIÉRT van ez? 7-hó a babám!

Figyelt kérdés
Valami baj lehet a babámmal,mert ha megy a porszívó,vagy a turmixgépet kapcsolom be,vagy a telefon rezeg mindig fél megíjed és jobbra balra néz.teljessen látni rajta hogy zavarba van.mit tehetnék hogy ne féljen,vagy ez mitől lehet nála?Kérlek segítsetek.
2010. jan. 15. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez természetes, hogy fél, megijed a zajosabb dolgoktól. Majd meg fogja szokni, pár hónap múlva már nem fogja érdekelni. Próbáld megnyugtatni, mondani, hogy semmi baj, ez ilyen zajos. Az én 2 gyermekem is félt, sírt, még egy éves kora után is. Kitartás, nincs és nem lesz semmi baj.
2010. jan. 15. 17:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Semmi, ne izgulj, ez természetes.

Az én babám a porszívótól nem fél, de a hajszárítótól igen, pedig tökugyanaz a hangjuk. A botmixertől már nem fél, mert tudja, hogy abból kaját kap :)

14 hónapos.

2010. jan. 15. 17:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én 7hónaposom elkezd sírni ezektől. Pedig próbálom szoktatni,de nem erőltetem.
2010. jan. 15. 20:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok, az én lányom imádja a porszívó,ill. a hajszárító hangját,na meg a botmixer sem zavarja,viszont ha összenyomjuk a pillepalackot,vagy apa tüsszent(elég nagyot tud),vagy amikor apa fürdik és locsog a víz,attól teljesen kiborul és sír,látszik rajta,hogy fél,mert kapaszkodik belém!

Majd idővel tudni fogják,hogy az nem rossz,csak a hang kellemetlen, megszokják!

Szép estét!

2010. jan. 15. 20:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálunk is üvöltés volt.

Aztán én ölbe vettem (anyás), apu meg távolról bekapcsolta a masinát és mutogattuk neki, hogy nem kell félni, mi csináljuk a zajt és el is tudjuk hallgattatni, nem bánt.

Ma már csak vigyorog, ha meglátja. Szintén 7 hós

2010. jan. 16. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!