Veszprémben hol lehet venni jó első cipőt, baba cipőt?
Szia! Próbáld meg a Jutasi úti Bababoltban, ott nagyon jó cipők vannak és úgy vettem észre, hogy viszonylag olcsóbbak is, mint más bababoltban. Persze Vp.-ben nem lehet annyi bababolt között válogatni.
Én téli cipőt akartam venni még a tél elején másfél éves lányomnak és máshol vettem (persze jóval drágábban, és nem is volt olyan jó), aztán rátaláltam erre a bababoltra is, és meg sem mertem nézni a cipőket, hogy mennyibe kerülnek. Aztán mégis odamentem a cipős polchoz és csak rápillantottam, de ennyi elég is volt.
Szóval szerintem ott próbáld meg!
Köszi!
Nemrég költöztünk,a Skála az a 20 emeletesnél van?
A Jutasi úton a bababoltól nem messze voltál már a Zeno bababizományiban?Ha igen akkor milyen?
Nekünk a legelső cipője nem is tudom, milyen márka volt, mert nem sokáig hordta, jött a nyár és szandált kapott, azt a kisvilágban vettük, 5000 FT, Carlo, jó volt. De azóta minden cipőjét a Deichmann-ban vesszük, több árkategóriában vannak és szerintem az olcsóbbak is jó minőségűek, szeretjük őket.
A Jutasin most nyílt Zénóban jártam már, érdemes körülnézni, van sok szép kis ruci olcsón. Egyéb használt babaholmi is, de azoknak nem néztem az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!