5 hónapos babám a kiságyban 10 percnél tovább nem marad. Mit csináljak, hogy lekössem?
Figyelt kérdés
Hiába játszom vele, ott vagyok a kiságynál, simizem, ha már elkezd elégedetlenkedni, de nem tudom megnyugtatni, lekötni, csak ha kiveszem. Egész nap nem cipelhetem a kis popóját, pedig azt szeretné. Mit csináljak, hogy kicsit többet ellegyen egyedül játszással? Vagy ezt csak ha már nagyobb lesz, akkor lehetséges?2010. jan. 15. 08:47
11/11 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem mondani, hogy ha már hisztis a szőnyegen, akkor tök mindegy, hogy mellette vagyok e és próbálom megnyugtatni, vagy sem, nem hagyja abba, csak ha felveszem. Egyszerűen nem szeretem, ha sír! Anyukám sem hagyta sosem, és nálunk ez nem szokás. Ezt én nem tudom megcsinálni! Sajnos nagyon nagyon belelendül, és akkor aztán anya legyen a talpán, aki nem veszi fel. A bizalmát nem akarom elveszteni, és még sorolhatnám. Azért próbálom a játékidejét kitolni mindig egy kicsit.
2010. jan. 15. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!