Milyen ferj es apatipus alkalmas nagy csalad alapitasara?
A kérdésedre válaszolva leírnám a mi történetünket - röviden!
két kis gyerekem van 7 és 3 évesek, úgy hozta az élet (NEM ÉN AKARTAM!- de muszáj volt!!! - nem részletezném mért..) hogy külföldön dolgozom az év nagy részében...elég rugalmas a munkaidőm, mert akkor jövök - megyek amikor én akarok- de mindenképpen hogy megérje több heteket vagyok kint.
Ilyenkor a férjem - aki szintén 8 órában dolgozik és szombatonként is be kell járnia alkalmanként - van a gyerekekkel, vezeti a háztartást, intézi az ügyeket!
ÉN innen nem tudok neki besegíteni...
Nem mindent intéz úgy és olyan formán - ahogy mondjuk én tenném, DE SZENZÁCIÓS AMIT CSINÁL !
és igen a fáradtság miatt néha ingerültebb a kölkökkel, -amit innen nekem nehéz elviselni. DE tudom hogy imádja ŐKet!
és igen Én szeretnék még gyerkőcöt (persze ha már többé nem kell kijárnom!) - mert tudom, hogy VELE simán működne a dolog - ÉN megtaláltam a Tökéletes férjet és apukát a gyerekeimnek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!