Bukós babák szülei! Nektek is egyfolytában kell a lepedőt cserélni?
Már kicsit kezdek besokallni, mert a fiamat hiába büfiztetem evés után 15-20 percig és nem rakom vízszintesbe legalább 3 óráig, akkor is mire lerakom az ágyába (van amikor aká 1 óra után) pont akkor bukik. És egyszerűen nem győzök már lepedőt mosni/cserélni.
Akinek hasonlóan gyakran és sokat bukik a babája szintén így van ezzel? Hogy könnyítetek magatokon? Beszereztetek vagy 10 lepedőt? : D
Feje alatti textilpelust tettük duplára és azt cseréltük.
Nem biztatás, 14 hónapos koráig volt bukós a lányom.
Megnézettük előlről hárta, mindene rendben volt, jól fejlődött, ennyi.
Napi 4-6 ruhacsere, pedig csak akkor cseréltük, amikor már totál elázott, ha kicsit "olyan lett" akkor nem.
És a 30 textilpelus szinte kevés volt, pedig mostuk mint a gép...
3 hónapos, igen. Közben vigyorog, de csorog a szája szélén a cucc.
Kiságyban van, egyszerűen arrébb teszem a foltról. Így egy 24 órát kitart egy lepedő. Aztán csere.
Ismerős a helyzet. :-) Szerencsére a hozzàtàplálás elkezdésével fokozatosan javult a helyzet.
Amúgy nekem be kellett szereznem kb. 30 textilpelust, 4 normál lepedőt és vagy nyolc "hányós" lepedőt. Ezeket tettem félbehajtva a kiságyba a normál lepedőre úgy, hogy felül és két oldalt is be volt tűrve. (amúgy nagy lepedőket vettem és anyuval csináltattam kisebbeket belőlük)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!