15 hónapos babátoknak milyen idegölő szokásia vannak?
Amiket előttem is felsoroltak, számítógép, tv kikapcsolása,de számomra a legidegölőbb az, hogy mindenhova felmászik, és rettegek, hogy leesik. Valamint a virágföld cserépből való kiszórása, legjobb akkor, amikor közvetlen porszívózás után csinálja.
Próbálom elmondani neki, de nem nagyon használ, kezére nem csapok, egyszer próbáltam és kiröhögött.
Detto mint az elöttem szólók,nekem kislányom van és ennek ellenére nagyon verekedős ,amikor kimegyünk sétálni mindig elszalad,számitogép,tv,gáztüzhelyen a lámpát bekapcsolja,ellop -eldug mindent(írányítóket ,telefonokat,csokit)
Most jó szokása ,hogy a cumisüveget locsolja a járólapon és a szőnyegbe is beleken mindent.
Ha rászólók vagy megfogom és arrébb teszem(ágyról leveszem,hogy ne essen le)akkor egyből jön a hiszti földhöz vágja magát és ordít.
A kezére ha rácsapok akkor kinevet és 10perc után azért is csinálja tovább.
Vagy oda bujik hozzám és vagy megharapja a lábamat vagy elkezd ütögetni meg csípni...Hát nem egyszerü ebben a kórba velük,de ennek ellenére is imádom a kis szarosomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!