Mikor kezdjem kimosni a babám ruháit? Vasalni mindent kell vagy csak a gyürödöseket? Mi 56os és 62es ruhákat is vettünk mindet mossam ki elöre?
Akkor amikor van hozzá kedved!
utána olyan helyre tedd, ahol nem kerül rá por, legjobb, ha letakarod, amíg nem fogod használni!
A vasalást minden darabra javaslom eleinte, mert plusz egy fertőtlenítést jelenthet!
Ezek a ruhák amiket vettél jók kb 3 hós koráig, a 62 -es lehet kicsit tovább, a baba hosszától és súlyától függhet.
A mennyiségeket majd kitapasztalod, de szerintem 7-8 db jó lesz.
sapkával készülj, legyen vastagból egy 3 hónaposra, és vékonyabbol legyen egy kisebb!!
Sok boldogságot!
Én már megcsinálnám. Kitudja, a baba mikor dönt úgy, hogy ő most megszületik.
Persze, ha van valaki, aki ez megtegye helyetted, akkor is ráér, amikor szülni mész :))
Nekem az 56-os ruha is nagy volt. Szószerint babaruhákat (játékbaba) kellett vennem.
Szia!
Az én kisfiam 3310-el született, kb 3 hétig volt jó rá az 56-os. Aztán 7 hetes koráig a 62-es és most(2 hósan) már 68-as kell rá. Kb 40 dkg-ot hízott hetente.
Igen, a legjobb ha kimosod előre őket, szülés után nem lesz időd rá. Eleinte én is vasaltam a ruháit, ma már csak a gyűrődékenyeket.
A mennyiség szerintem nagyon elég, úgyis közben derül majd ki mit kell ráadnod. Függ majd a súlyától, az időtől...Ennyi kezdetnek elég és jó dolgokat vettetek.
Minden jót és könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!