Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kezdjem kimosni a babám...

Mikor kezdjem kimosni a babám ruháit? Vasalni mindent kell vagy csak a gyürödöseket? Mi 56os és 62es ruhákat is vettünk mindet mossam ki elöre?

Figyelt kérdés
Mind a két méretböl 7-8vastag és vékony rugdalozot és7-8 rövid-hosszu uju badyt vettem,meg 3-3 cibzáros pulcsit,melegitö és farmernacit vettünk ez jo?Meg 1 kocsikabátot és kocsicipöt.Elég lessz az eljére,mikor növi ki kb.?Ja szeptember közepére várjuk!
2008. aug. 6. 09:24
 1/10 anonim ***** válasza:

Akkor amikor van hozzá kedved!

utána olyan helyre tedd, ahol nem kerül rá por, legjobb, ha letakarod, amíg nem fogod használni!

A vasalást minden darabra javaslom eleinte, mert plusz egy fertőtlenítést jelenthet!

Ezek a ruhák amiket vettél jók kb 3 hós koráig, a 62 -es lehet kicsit tovább, a baba hosszától és súlyától függhet.

A mennyiségeket majd kitapasztalod, de szerintem 7-8 db jó lesz.

sapkával készülj, legyen vastagból egy 3 hónaposra, és vékonyabbol legyen egy kisebb!!

Sok boldogságot!

2008. aug. 6. 09:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Én is a 35. hétben vagyok, nekem már minden vasalva készen áll a szekrényben. Szerintem csinálgasd meg most, mert ki tudja mikor jön a baba.
2008. aug. 6. 09:40
 3/10 A kérdező kommentje:
Gondoltam szekrénybe rakom ahol a helye lessz még pluszba takarjam le?Vettem sapikat is csak elfelejtettem irni.Hány fokon mossam a ruháit és öblitöt használhatok?
2008. aug. 6. 09:47
 4/10 anonim ***** válasza:

Én már megcsinálnám. Kitudja, a baba mikor dönt úgy, hogy ő most megszületik.

Persze, ha van valaki, aki ez megtegye helyetted, akkor is ráér, amikor szülni mész :))

Nekem az 56-os ruha is nagy volt. Szószerint babaruhákat (játékbaba) kellett vennem.

2008. aug. 6. 09:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia.A 35.hét tájékán nyugodtan megcsinálhatod.Addigra már nekem is kész volt de én az elsőt keresgéltem az 56osban a második a 62-esbe se fért bele.Ez ilyen viccesre sikeredett nálunk.Sok sikert.
2008. aug. 6. 10:05
 6/10 A kérdező kommentje:
Sajnos segitségem nincs és nem is lessz.A miket irtam ruhákat az elég lessz?Mi legyen az öblitéssel,használhatok senzitiv öblitöt?
2008. aug. 6. 10:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia én 50fokon mostam ki a szinesseket a fehéreket 60-70.Amugy rávan a címkére írva a hőfok.A fehér pelusokat főzőpogramon mostam 80-90fok.Én mindent vasalok,mert megöli a bacikat.Én az 56-os ruhát sajnos nemtudtam ráadni a kicsira mert 4050gm született és 50cm.Én 62 ruhákkal keztem,de amilyen gyorsan nől most már 7 hetessen nemmindenből jó a 68-as.Ha rugit veszel akkor a pelusra is rákell számolni.Én inkább mindenből egy kicsit nagyobbat veszek,mert 2-3 hét és már ki is nőtte.Éle4jén nem kell sok ruha.
2008. aug. 6. 10:14
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kisfiam 3310-el született, kb 3 hétig volt jó rá az 56-os. Aztán 7 hetes koráig a 62-es és most(2 hósan) már 68-as kell rá. Kb 40 dkg-ot hízott hetente.

Igen, a legjobb ha kimosod előre őket, szülés után nem lesz időd rá. Eleinte én is vasaltam a ruháit, ma már csak a gyűrődékenyeket.

A mennyiség szerintem nagyon elég, úgyis közben derül majd ki mit kell ráadnod. Függ majd a súlyától, az időtől...Ennyi kezdetnek elég és jó dolgokat vettetek.

Minden jót és könnyű szülést!

2008. aug. 6. 12:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja, igen, senzitiv öblítőt használhatsz...
2008. aug. 6. 13:37
 10/10 anonim ***** válasza:
3340 gr-mal született a fiam,tehát átlagos súllyal.Most múlt 5 hetes és kinőtte a 62-es méretet.Némelyik még rámegy,de szűkösen,így a 68-as a kényelmes már.Vasalj ki eleinte mindent.Én a szülés várható idelye elött 1-2 héttel mostam s vasaltam minent,mert szerintem az sem jó ha heteken át ott áll a szekrényben.Persze nem lesz semmi baja,de akkor hiába öltük meg a bacikat a vasalással.Bőven elég a ruhák mennyisége.Valószínű kapni is fogsz még mellé.Nálunk body-ból használ a legtöbbet.Az mindig van rajta,időjárástól függgően rövid vagy hosszú ujju.Abban is alszik,meg egy hálózsákban ha hűvösebb van.Kellemes utolsó hónapot és kitartást ebben a melegben!
2008. aug. 7. 04:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!