15 kilót hogy tudnék leadni, úgy hogy szoptatok még?
4 hónapja szültem, és jó 15 kiló van rajtam.Igaz szülés után csak nyolc volt, de szoptatás alatt sajna újra hízni kedtem.Sok a nasi sajna, meg amúgy is jó az étvágyam.A babám még csak szopik, és szeretném is szoptatni amíg csak tudom, ezért is vagyok gondban, hogy hogy is lehetne leadni ezt a sok kilót.Nem szeretem így magam.
Volt valaki így?Nehéz volt a fogyás?
én babám most lesz 6 hós, nekem 12 kg feleslegem van. jelenleg annyit teszek hogy este 6 előtt megvacsorázok és utána nem eszek szénhodrátot édességet stb. még csak lassan próbálom de 1-2 hónap múlva a Norbi diétát elkezdem. azért abban sokmindent lehet enni csak nem mindegy mikor mit. elméletileg az is elégg lenne ha nem eszel krumplit, rizst, szénhidrátot, édességet. sok zöldség, gyümölcs, hús, fehérjék. ettől biztos nem megy el a tej mert ugye eszel. csak az a baj hogy szoptatás alatt olyan éhes az ember....
ja és ezt is figyelni kell hogy fogyóholdnál érdemes elkezdeni ami február első napjaiban lesz.
Kedves 18:08 as, ugyanúgy vagyok mint te.Még mindig nagy a hasam, de mondjuk az is volt mindig is.Ilyen pocakos család vagyunk:-)(.Igaz minden más is nagy.
Köszönöm a jótanácsokat nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!