2-3 hónapos babátoknak van már napirendje? Csak az én kisfiam ilyen nyafis?
2és fél hónapos a kisfiam és hát napközben valami borzalmas tud lenni. Ha fent van, és általában fent van, csak nyafog, két perc vigyor után jön két óra nyafi. Tápszeres(150et eszik 3 óránként), nem hasfájós, adok neki vizet hátha szomjas, játszunk és mégis.
Ami biztos hogy este 8kor fürdés, evés és kb 9re elalszik, éjfél-1 között és hajnal 4-5 között eszik. 6 körül kel.
Nagylányt elvisszük oviba egyúttal sétálunk is egyet.
De utána minden napunk más. Most két napja kb 12-14 között alszik.
De délelőtt és délután mindig csak elszundít egy kicsit.
Lányom pont az ellentéte volt.
És napközben egyáltalán nem akar az ágyában aludni.
Most is a pihenőszékben alszik vagy a bölcsőhintában szokott még aludni napközben.
Szia! Lányom 2 hónapos, nálunk a következő a helyzet:
reggel hatkor kel innentől 3 óránként eszik. Evések után fent van kb 1-1,5 órát, majd alvás. este 6kor eszik, majd fél8kor fürdik és itt kapja is a vacsit (itt csak 2 óra van az evések között), ekkor megy el aludni. Este 11kor ismét felkel enni, majd alszik reggel hatig. Nem altatom, szépen megtanulta, hogy elaludjon magától. A napközbeni alvását nálunk is Ő szabályozza, de eléggé nyugis baba, mindent lehet mellette csinálni...
enyém nem sokára 3 hónapos én is észrevettem kb 5 perces "játék" (megmosolygott pár kabalát és próbált feléjük kúszni)után sír, amikor felvettem olyan nyafogás volt csak, ebből tudom, hogy fáradt, ringatással, kb 10 perc és alszik.
ha tele a hasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!