Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortol fordul meg a baba...

Mikortol fordul meg a baba magátol?

Figyelt kérdés
2008. aug. 5. 21:39
 1/6 anonim ***** válasza:
55%

Hivatalosan valamikor 4. és 6. hónap között, de olyan is van, hogy már 3 hónaposan megfordul egy baba.

Akkor kell-állítólag- orvosnak megmutatni, ha a 6. hónapban még mindig nem akar magától megfordulni.

2008. aug. 5. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:
50%

A mi babánk most 16 hetes és tegnap sikerült neki egyedül hasra fordulni, de még azóta nem csinálta újra, viszont már jó pár napja próübálkozott :-)De szerintem ez sem a nagykönyv szerint történik, mert minden baba más.

Szerintem is, ahogy az első hozzászóló is írta, ha 6 hónapos kora után sem fordul át, megmutathatod egy dokinak.

Jó babázást!

2008. aug. 6. 07:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem egy hete 13 hetesen fordult oldalra, de lehet, hogy csak véletlenül, mert azóta nem csinálta.
2008. aug. 6. 08:04
 4/6 anonim ***** válasza:
69%
Oldalra fordulni már pár hetesen tudnak, az enyém 3 hetes kora óta az oldalára fordul és úgy alszik. Hasra 4 hónapos korában fordult először, viszont a hasról hátra fordulás csak 6 hónapos korában ment.
2008. aug. 6. 08:30
 5/6 anonim ***** válasza:
69%
Az én kisfiam is kb.3hetes korától fordul oldalra.Hason alszik,hasról hanyatt tud fordulni 11hetes korától de vissza még mindig nem tud.Sőtt éjjel felébred ha hanyatt fordul és nem alszik úgy vissza addig gagyarászik még vissza nem forditom hasra.4hós kisfiú anyukája
2008. aug. 6. 10:14
 6/6 anonim válasza:
40%
Ja, 3 hetesen mi? És ezt ő maga mesélte el pár nappal később.
2011. ápr. 26. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!