Gyermeked mennyi idős volt mikor jött a szemfoga illetve hogyan viselte?
Csak az én fiam dőlt ki ennyire tőle?
Épp bekapott egy vírust,de már abból kezd kilábalni,de előtte is láttam hogy 3 szemfoga be van durranva,de most két napja nagyon fájlalja.
Felsír éjjelenként fájdalmasan,nem eszik,kedvtelen. A hője is fent van,de azt már nem tudom eldönteni h a fogától vagy a vírus okozza még mindig.
Enyémnek égvilágon semmi baja nem volt csak kb 2 fogával,és mindkettő lenti metszőfog volt neki.Egyik,ami 5hósan jött,ez volt a 2.foga,másik meg ami 18hósan,ez meg a lenti második pár egyik tagja.Ettől sirdogált éjjel többször is,de ennyi.
Most jöttek a szemfogai ki neki alul júniusban,akkor volt 20hós,júliusban pedig felül,21hósan.
De én szerencsés vagyok vele,mert tényleg nem volt semmi baja a fogaival.
1,5 éves a fiam, kb 2-3 hete bújt ki egészen a 2 szemfoga egyszerre, semmi baja nem volt.
Most 12 foga van már kint, volt, h 4 jött egyszerre, de szerencsére egyiknél sem volt probléma.
1.vagyok
Lányomnak is 18hósan 1 hónap alatt 6 foga jött,elsőnek amit írtam,a lenti második metsző egyike,azzal szenvedett,a többi 5-el nem.4rágó és a második metsző párja volt ez az 5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!