A fott sárgarépát vízzel, vagy tejjel pépesítsem?
Figyelt kérdés
Ma szeretném megkostoltatni a babámmal a sárgarépát,anyatejet keverjek hozzá,vagy a fozovizével pépesítsem?2010. jan. 13. 09:34
1/2 anonim válasza:
Én vízzel pépesítettem anno, mert féltem, hogy hasmenése lesz a tejes répától.
2/2 anonim válasza:
Anyatejjel finomabb, a megszokott íz miatt könnyebben el szokták fogadni. Hogy a főzővíz nem menjen kárba ( a benne oldott ásványi anyagok), csak kevés vízzel párold (főzés közben szükség szerint pótold a vizet. A végén a rajta maradó főzővízhez (pár kávéskanálnyi marad) még tegyél anyatejet is. A répa nagyon finom sütve is:megmosod, lepucolod, alufóliába tekered. beteszed a sütőbe. Ha puha, anyatejjel turmixolod. Így nem oldódnak ki a fontos ásványi anyagok sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!