Mit szoktatok fozni ha nincs sok idotok a baba mellett?
Modern világ van, ez tény. Én szoktam a fixeket használni, pl a csilis csirke, csak beszórod a húst, sütőzacsi, és megsül egyedül, hozzá fagyasztott krumpli.
Ma én is tárkonyos levest csináltam, csirkehusival, sok zöldséggel, jó sűrű, tartalmas étel.
Estére eszünk bundáskenyeret.
A férjem mindennap főtt ételt visz a munkahelyére, elég nehéz eltalálni, h elég is legyen, és változatos is, ezért vacsira mindig más van, melegszendvics, tojáskrémes kenyér, ilyesmik.
Szoktam pörköltet, mert az is gyors, galuskát már nagyon régen nem csináltam, főtt tésztával esszük.
Az is jó, ha főzöl pl egy zöldséglevest, és van hozzá pl mákostészta, diós tészta, egy napra az is tökéletes.
Túrós csusza, mivel mindig megdermedt a tészta, úgy csinálom, a szalonna zsírjába keverek tejfölt, abba a kifőtt tésztát, rá a túrót, és a sütőbe összesütöm, ilyen rakott tészta-szerűség lesz belőle.
Ha végképp semmi időm, mert van olyan is, mindig van itthon babfőzelék, csillis bab konzerv, azt javítom fel, újrafőzöm, ízesítem, kis tejföl, füstölt husi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!