Meddig kell a babának a vizet forralni?
Vas megyében lakom, ahol az ivóvíz az egyik legjobb minőségű víz Magyarországon. Az ivóvizet biztonságos vízbázisokról, szinte mindenütt mélyfúrású kutakból nyerik ki, mely alig szorul tisztításra.
A Vas megyei csapvíz minősége ásványvíz minőségű. Egy felső kategóriás ásványvíz ásványianyag-tartalma kb. 500-520 milligramm literenként, a szombathelyi csapvízé 400 és 500 milligramm között van.
Szerintetek adhatom a kisfiamnak forralás nélkül? Bocsánat, azt nem írtam, hogy két héten belül betölti az egy évet.
Elvileg 1 éves kor után lehet adni forralás után, de biztos nem azt jelenti hogy ha holnap tölti az egy évet, akkor ma még nagy bajt okozna holnap már nem.
Én amúgy kivártam az egy évet.
Vicces. :)
A kérdésben benne van, hogy kell-e forralni a fent említett minőségű csapvizet. Lassan egy éves a fiam.
Az előbbi komment az egyes válaszolónak szólt.
Köszönöm a többieknek az értelmes és gyors válaszokat. :)
Kedves 4-es válaszoló (bocsánat hogy így írom, de nem tudom a neved)
A te babádnak nem ment a pocakja tőle? Ma próbáltam neki simán adni és volt egy kis hasmenése. Lehet nem attól, mert a foga is. Csak a kockázatát akarom kizárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!