Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hós babának jó cipőt...

10 hós babának jó cipőt tudnátok mutatni/mondani? Szépet és jót is!

Figyelt kérdés

Kislányomnak lenne! Az ára olyan max 10-13.000 ft körül.

Lépeget már 1 hónapja a bútorok mellet, de már kezdi elengedni őket. Azért szeretnék neki, mert rengeteget megy, így nem lenne probléma ha a kertben vagy utcán is szeeretne!

Köszönöm

Szép kislányos cipők/edzőcipőket

2014. aug. 2. 21:59
 1/5 anonim ***** válasza:

ne a szépség legyen a szempont, hanem hogy jó legyen.

Keménykérgű, bokafogós, talpa sima belül, hajlékony talpa, legyen ne túl merev, legjobb, ha bőr a talprésznél is. Amúgy kb 3 hét alatt kinövi majd. Edzőcipőt felejtsd el, nem edzésre kell neki, hanem járni tanulni.

Én elephantent vettem a fiamnak a deichmannban, kb 9e volt akkor.

lányosba pl ilyet ajánlok

[link]

Ha már stabilan jár, akkor menjetek ortopédiára, hogy kiderüljön kell-e valami speciális cipő, mert lehet kell a salus ami supinált. Sokaknak befelé dől a boka és supinált kell. De az majd mikor stabilan jár.

2014. aug. 2. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Én anno D.D Step-et vettem a lányomnak,és azóta is csak azokat hordja.Nagyon jók és ezek közt vannak igazán szépek és csinosak is.

[link]

[link]

[link]

2014. aug. 2. 22:36
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a linkeket nsgyon jók!!!

Utolsó! Itt tényleg nagyon szépek vannsk!!

2014. aug. 2. 22:48
 4/5 anonim ***** válasza:
.
2014. aug. 2. 23:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Cinege cipő.
2014. aug. 3. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!