Az baj hogyha a babámnak nem "működik" a járó reflexe? Nem igazán akar lépegetni. Egyébként 2 hónapos. és a kezdetektől nem lépegetett
Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 19:04
1/11 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj.Ilyenkor még nem mindig van jároreflexük mivel egész nap fekszenek.Majd mindent csinálni fog a maga idejében nyugi!
2/11 anonim válasza:
Mikor megszületett, rögtön megvizsgálják és a vizsgálat része a lépegető reflex vizsgálata is. Ha akkor se lett volna, akkor biztosan szóltak volna. A születéskori reflexek úgy 2-3 hónapos korra kioltódnak.
3/11 A kérdező kommentje:
Amúgy az összes többi rendben van..de az egy egy..nem tom miért nem:S
2010. jan. 11. 19:17
5/11 A kérdező kommentje:
doki néni mindig megnézi...hát és látom hogy nem megy neki..néha én is próbálkoztam de nekem 1x sikerült csak:)
2010. jan. 11. 19:43
6/11 anonim válasza:
Ha nem csinálná eléggé már elküldött volna neurológiára a dokinéni. Nem viccből nézi. Nem kell neked ezzel foglalkozni. Ne hidd azt, hogy egy 2 hónapos baba majd elkezd szépen lépegetni.
7/11 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy születés után pár hét múlva elmúlnak ezek a reflexek, a fogó reflex is
8/11 anonim válasza:
en ugy tudom hogy születes utani hetekben van jaroreflex viszont nehany het utan el kell muljon es jo nehany honapig nincs ,vagyis sok ideig ez kimarad,ez igy van rendben ha jol tudom.
9/11 anonim válasza:
Az sem mindegy hogy hogyan csinálod! Az orvos jelezte volna, ha gond van vele. Miután nem mondott semmi rosszat, ezért tutira rendben van. Fontos, hogy ha próbálod, akkor kemény felület legyen (pl a pelenkázóasztal feltét nélkül), eressz rá egy picit a testsúlyából és kicsit billentsd hol egyik, hol másik oldalra. Ezt elég hülyén írtam, de nem tudom máshogy :(.
10/11 anonim válasza:
2 hónapos babának már nem kell, hogy legyen! Ez egy elemi reflex, sok ilyen van, és elmúlik pár hét alatt! Nyugi, semmi gond! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!